افزایش ۱۰ درصدی جوجه‌ریزی در واحدهای مرغ گوشتی قزوین

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: از ابتدای سال‌جاری تاکنون ۱۱ میلیون قطعه جوجه در واحدهای مرغ گوشتی استان پرورش داده شده که این میزان جوجه‌ریزی نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۰ درصد افزایش داشته است.

علی شاپورزاده اظهار کرد: از ابتدای سال‌جاری تاکنون ۱۱ میلیون قطعه جوجه در ۲۹۶ واحد پرورش مرغ گوشتی استان پرورش داده شده که این میزان جوجه‌ریزی نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۰ درصد افزایش داشته است.

وی اظهار کرد: علی‌رغم مشکلات ناشی از تأمین نهاده به‌علت تحریم؛ تولیدکنندگان استان اقدام به جوجه‌ریزی این میزان قطعه جوجه کرده‌ و موفق به تولید ۲۲ هزار تُن گوشت مرغ شدند.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین تصریح کرد: از این میزان جوجه‌ریزی انجام شده، شهرستان قزوین با ۴۲ درصد بیشترین میزان جوجه‌ریزی را داشته و شهرستان‌های تاکستان با ۳۴ درصد، بوئین‌زهرا ۹ درصد، آبیک ۶ درصد، آوج ۶ درصد و البرز سه درصد در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

بنا بر اعلام روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین، شاپورزاده با بیان اینکه در حال حاضر ۴۴۱ واحد به ظرفیت ۱۰میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه دارای پروانه بهره‌برداری در استان هستند، اعلام کرد: پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال‌جاری ۶۵ هزار  تُن گوشت مرغ در استان تولید شود.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۲۲ مرداد ۱۳۹۹ / ۱۶:۰۸
  • دسته‌بندی: قزوین
  • کد خبر: 99052216678
  • خبرنگار :