"جاسک، میناب، رودان، قشم و پارسیان" در وضعیت قرمز کرونا

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: شهرستان‌های جاسک، میناب، رودان، قشم و پارسیان در وضعیت قرمز کرونا هستند.

دکتر فاطمه نوروزیان صبح امروز(۲۳ مردادماه) در جمع خبرنگاران، افزود: در ۲۴ ساعت گذشته، ۴ بیمار کرونایی دیگر در هرمزگان جان باختند و شمار فوتی‌ها به ۶۱۸ نفر افزایش یافت.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان اضافه کرد: اکنون ۲۸۲ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های استان بستری اند که از این شمار ۶۱ نفر در بخش مراقبت‌های ویژه (آی. سی. یو) بستری هستند و حال ۳۱ نفر از آن‌ها وخیم است.

وی با اشاره به اینکه اکنون شهرستان‌های جاسک، میناب، رودان، قشم و پارسیان در وضعیت قرمز کرونا هستند، اظهار کرد: شهرستان‌های بندرعباس، بندرلنگه، بستک، حاجی آباد و بندرخمیر در وضعیت نارنجی و زرد و هرمز، سیریک، بشاگرد و بوموسی در وضعیت سفید هستند.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۲۳ مرداد ۱۳۹۹ / ۱۰:۳۳
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 99052316997
  • خبرنگار :