توزیع ۳ هزار پرس غذا از سوی دانشگاه پیام نور بجنورد بین نیازمندان

مدیر فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه پیام‌نور خراسان شمالی از توزیع دو تا سه هزار پرس غذا در ماه محرم در حاشیه شهر بجنورد خبرداد.

مجید زنده دل، در گفت‌وگو با ایسنا، بیان کرد: امسال نیز دانشگاه پیام نور مانند سال‌های گذشته میزبان عزاداران حسینی در این دانشگاه هستند که پس از برگزاری مراسم، با کمک خیرین هرشب دو تا سه هزار پرس غذا بین نیازمندان حاشیه شهر توزیع می‌شود.

وی با اشاره به شیوع کرونا، تصریح کرد: هرسال مراسم شب‌های محرم در سوله ورزشی برگزار می‌شد اما امسال به علت شیوع کرونا این مراسم در محوطه دانشگاه بر سرمزار شهدای گمنام برگزار می‌شود.

زنده دل با تاکید براینکه رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی مورد تاکید است، افزود: مراسم به صورت حضوری و در محوطه دانشگاه برگزار می‌شود اما به صورت زنده نیز از کانال واتس‌آپ  هیات یا فاطمه الزهرا برای افرادی که امکان شرکت در مراسم را ندارند، پخش می‌شود.

مدیر فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه پیام‌نور خراسان شمالی تصریح کرد: هر شب بین ۵۰۰ تا ۵۵۰ نفر عزادار حسینی در این مراسم شرکت می‌کنند.

وی در پایان تصریح کرد: ضدعفونی محل برگزاری، عدم توزیع نذورات غذایی، ایجاد تونل ضدعفونی و... از جمله اقداماتی است که برای پیشگیری از شیوع کرونا در این مراسم انجام می‌شود.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۴ شهریور ۱۳۹۹ / ۱۶:۳۱
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 99060403705
  • خبرنگار : 50346