با همت انجمن علمی دانشجویی دانشگاه تربیت مدرس؛

وبینار در زمینه مهندسی مواد ـ سرامیک برگزار می شود

انجمن علمی دانشجویی دانشگاه تربیت مدرس وبینار شماره ۵ خود را با موضوع "مروری بر فرآیند سینتر سرد سرامیک‌های اکسیدی و مطالعه سرد فریت روی"برگزار می کند.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، سرامیک (Ceramics) از کلمه یونانی کراموس (Keramos) گرفته شده است. سرامیک ، علم و هنر ساخت و استفاده از محصولاتی است که ترکیب اصلی آن ها مواد غیر آلی و غیر فلزی است. به علت وجود ترکیبات متنوع از اتم های فلزی و غیرفلزی و آرایش های متعدد ساختاری، طیف بسیار وسیعی از سرامیک ها وجود دارد و به علت گستردگی ترکیبات سرامیکی دسته بندی های متفاوتی برای آن ها صورت گرفته است.

از نقطه نظر تاریخی می توان سرامیک ها را به دو دسته سنتی و مدرن تقسیم بندی کرد، سرامیک های سنتی عمدتا سرامیک های سیلیکیاتی هستند که از جمله آن ها می توان به محصولات رسی، سیمان و شیشه های سیلیکاتی اشاره نمود.

 سرامیک های مدرن دارای خواص حرارتی، مکانیکی و شیمیایی ویژه ای هستند. سرامیک های اکسیدی بسیار خالص مانند آلومینا و زیرکونیا، سوخت های هسته ای بر پایه اکسید اورانیم، کاربیدها و نیتریدهای سرامیکی و شیشه سرامیک ها در دسته سرامیک های مدرن جای می گیرند و سرامیک های مدرن براساس ترکیب شیمیایی به دو دسته سرامیک های اکسیدی و غیراکسیدی تقسیم بندی می شوند.

از میان سرامیک های اکسیدی می توان از آلومینا (Al۲O۳)، زیرکونیا (ZrO۲)، توریا (ThO۲)، برلیا (BeO)، {{منیزیا}} (MgO) نام برد. از میان سرامیک های غیر اکسیدی می توان به نیترید سیلیسیوم (Si۳N۴)، نیترید بور (BN)، کاربید سیلیسیم (SiC) و کاربید تنگستن (WC) اشاره کرد.

 وبینار "مروری بر فرآیند سینتر سرد سرامیک‌های اکسیدی و مطالعه سرد فریت روی" با سخنرانی دکتر امین یوردخانی ـ عضو هیات علمی دانشگاه روز چهارشنبه ۵ شهریور۹۹،ساعت ۱۳، به صورت مجازی و در بستر اینترنت برگزار می شود.

علاقمندان می توانند جهت ثبت نام و دریافت لینک اتصال به کلاس به کانال @TMU_MC_CE مراجعه کنند.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۵ شهریور ۱۳۹۹ / ۱۲:۲۱
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 99060504343
  • خبرنگار :