درخشش دانش آموزان خراسان شمالی در کنکور سراسری با کسب ۲۰۱ رتبه زیر هزار

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی گفت: بر اساس نتایج اعلام شده از کنکور سراسری، دو نفر از داوطلبان این آزمون در استان رتبه تک رقمی به دست آوردند.

 عباس سعیدی در گفت و گو با ایسنا، اظهارکرد: یک رتبه تک رقمی کنکور امسال در استان، مربوط به داوطلب رشته هنر از شهرستان شیروان و دیگری مربوط به رشته علوم تجربی از شهرستان بجنورد است.

وی افزود: سارا شایان پور از شیروان، داوطلب رشته هنر، رتبه سه کنکور سراسری در منطقه سه را از آن خود کرده و محسن وحیدی از بجنورد، رتبه ۹ در آزمون سراسری رشته علوم تجربی در منطقه ۲ را به دست آورده است.

وی خاطرنشان کرد: بر اساس نتایجی که تاکنون به دست رسیده، در کنکور سراسری امسال، ۲۰ نفر از داوطلبان این استان موفق به کسب رتبه زیر ۱۰۰ شده اند.

سعیدی اظهار کرد: داوطلبان کنکور در استان، ۲۰۱ رتبه زیر هزار به دست آورده اند که بیشترین آن مربوط به رشته علوم انسانی است.

وی تصریح کرد: از میان کنکوری های استان، ۴۹ نفر در رشته علوم تجربی، ۷۳نفر در رشته علوم انسانی، ۳۱ نفر در رشته ریاضی، ۲۷ نفر در رشته زبان و ۲۱نفر در رشته هنر رتبه زیر هزار به دست آورده اند.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی افزود: امسال ۱۷ هزار و ۱۰۰ نفر داوطلب استان در کنکور سراسری با هم رقابت کردند.

پارسال ۳۴ رتبه زیر ۱۰۰ و ۱۹۴ رتبه زیر هزار توسط کنکوری های استان کسب شد.

گفتین است همچنین در آزمون سال گذشته، دو نفر از کنکوری‌های استان در رشته‌های علوم انسانی، زبان و علوم ریاضی، سه رتبه تک رقمی به دست آوردند که همگی از شیروان بودند.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۲ مهر ۱۳۹۹ / ۱۶:۰۱
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 99070201687
  • خبرنگار : 50046