رئیس اداره منابع انسانی تامین اجتماعی فارس:

برگزاری آزمون استخدامی تامین‌اجتماعی با همکاری جهاددانشگاهی

رئیس اداره منابع انسانی و پایش عملکرد اداره کل تامین اجتماعی فارس با اشاره به آغاز ثبت‌نام برای شرکت در آزمون استخدامی این سازمان، خاطرنشان کرد که این آزمون قرار است آبانماه امسال و با همکاری جهاددانشگاهی همزمان با سراسر کشور در فارس برگزار شود.

محسن تنگستانی‌پور در گفت‌وگو با ایسنا، بیان کرد: امسال مجوز جذب ٤٧ نفر نیرو در پست‌های متصدی و رسته کارشناسی شامل امور بیمه، امور اداری، امور مالی و فناوری اطلاعات را از سازمان تامین اجتماعی کشور دریافت کرده‌ایم.

او ادامه داد: ۲۱ شهریور آزمون جذب ٤٢ نفر کارشناس در استان فارس برگزار شد و احتمالا تا اواخر مهرماه جاری نتایج این آزمون و افراد واجد شرایط جذب مشخص خواهند شد.

برگزاری آزمون برای جذب ۲۹ نیرو 

رئیس اداره منابع انسانی و پایش عملکرد اداره کل تامین اجتماعی فارس با بیان اینکه دوم آبان ماه امسال نیز آموزن جذب ۲۹ نیروی متصدی توسط جهاددانشگاهی فارس برگزار خواهد شد، گفت: همزمان با بخش درمان، ٤٩٩٦ نفر برای شرکت در آزمون جذب کارشناس ثبت نام کردند که ۴۰۵۰ نفر در زمان آزمون حضور یافتند.

تنگستانی‌پور خاطرنشان کرد: از ٤٧ نفر نیرویی که قرار است به تامین اجتماعی استان بپیوندند، ٤ نفر در شیراز و مابقی در سایر شهرستان‌های فارس مشغول به فعالیت می‌شوند.

رئیس اداره منابع انسانی و پایش عملکرد تامین اجتماعی فارس همچنین از کمبود ٣١١ نیرو در بخش بیمه‌ای فارس خبر داد و گفت: هم‌اکنون ٢٥ درصد و معادل ٣١١ ردیف در تامبن اجتماعی فارس بلاتصدی داریم.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۹ مهر ۱۳۹۹ / ۱۲:۴۲
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 99070906931
  • خبرنگار :