آغاز برداشت یاقوت پاییزی از باغات خراسان جنوبی

رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: برداشت زرشک بی دانه از 17 هزار و 900 هکتار سطح زیرکشت باغ‌های خراسان جنوبی آغاز شده است.

غلامرضا قوسی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: سال گذشته ۱۸ هزار و ۸۳۰ تن زرشک از سطح زیرکشت این محصول در خراسان جنوبی برداشت شد.

وی با بیان اینکه پیش‌بینی می‌شود امسال 21 هزار و 871 تن زرشک برداشت شود، افزود: بیشترین سطح زیرکشت زرشک مربوط به قاینات با ۵۴۹۷ هکتار است و امسال با افزایش سطح بارور و بارندگی‌ها شاهد افزایش تولید این محصول هستیم.

رییس سازمان جهادکشاورزی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه بهره‌برداران این محصول در استان 50 هزار خانوار هستند، تصریح کرد: خراسان جنوبی با ۱۷ هزار و ۹۰۰ هکتار باغ زرشک و ۲۱ هزار تن برداشت سالانه محصول، ۹۸ درصد زرشک تولیدی کشور را در اختیار دارد.

قوسی ادامه داد: شهرستان زیرکوه رتبه دوم تولید این محصول را در استان نه تنها از نظر تولید بلکه به لحاظ خرید و فروش انواع زرشک پفکی و معمولی داراست.

وی با بیان اینکه پیش‌بینی این است که برداشت زرشک امسال در زیرکوه نسبت به سال گذشته ۳۵ درصد کاهش داشته ‌باشد، ادامه داد: علت این کاهش خسارت ۱۵ درصدی از ابتدای امسال بر اثر سرما و کاهش برداشت به خاطر سال آوری محصول است.

رییس سازمان جهادکشاورزی خراسان جنوبی یادآور شد: برداشت این محصول در خراسان جنوبی تا نیمه آذرماه ادامه دارد و سال گذشته 18 هزار و830 تن زرشک از سطح زیرکشت این محصول برداشت شد.

انتهای پیام 

  • شنبه/ ۲۶ مهر ۱۳۹۹ / ۰۹:۳۷
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 99072618844
  • خبرنگار :