مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان اردبیل:

46 موسسه خیریه با محوریت وقف فعالیت می‌کنند

مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان اردبیل گفت: در حال حاضر 46 موسسه خیریه با محوریت وقف در استان اردبیل فعالیت می‌کنند.


حجت‌الاسلام مهدی ستوده ۳۰ مهرماه در مراسم گرامیداشت دهه وقف در اردبیل اظهار کرد: یکی از راه‌های توسعه فرهنگ وقف بهره‌گیری از ظرفیت خیرین و افراد نیکوکار در تقویت فرهنگ وقف است که به توسعه و گسترش این فرهنگ اصیل کمک می‌کند.
وی حمایت از موسسات و مجموعه‌های خیریه را در حوزه وقف یادآور شد و خاطرنشان کرد: تمامی تلاش ما بر این است تا از توانمندی این موسسا و تشکل‌های مردم نهاد در ترویج و توسعه فرهنگ وقف بیش از گذشته استفاده کنیم.
مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان اردبیل اعتماد مردم را بزرگترین سرمایه اجتماعی در انجام کارهای خیرخواهانه توصیف کرد و گفت: باید ظرفیت‌های وقف را در راستای عمران و آبادانی بیشتر و همچنین بهبود شرایط اقتصادی و اجتماعی و همچنین اجرای برنامه‌های فرهنگی بکار گیریم.
ستوده تصریح کرد: با توجه به اینکه استان اردبیل استان مذهبی و دارای شاخصه‌های برجسته در حوزه معنوی است به همین دلیل امر وقف بیش از گذشته مورد توجه قرار گرفته و تلاش بر تقویت مولفه‌های ارزشمند در این حوزه است.
وی ادامه داد: شرایط وقف به گونه‌ای است که در یک مشارکت فراگیر و عمومی بسترها و زمینه‌های تقویت آن فراهم می‌آید که در استان اردبیل نیز با شرایط مساعدی که در گسترش این امر خداپسندانه شکل گرفته برنامه‌ریزی‌های اصولی و درست را شاهد هستیم.
انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۳۰ مهر ۱۳۹۹ / ۲۳:۳۴
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 99073022853
  • خبرنگار :