بیانیه شورای هیات‌های مذهبی کشور در محکومیت اهانت ماکرون

شورای هیئات مذهبی کشور با صدور بیانیه‌ای ضمن محکومیت شدید اظهارات بی شرمانه رئیس جمهور بی خرد فرانسه نسبت به خاتم‌النبیین حضرت محمد مصطفی (ص) خواستار توبه و عذرخواهی فوری ماکرون از مسلمانان جهان شد.

به گزارش ایسنا، در این بیانیه آورده است: از زمان بعثت رسول مهربانی و رحمت حضرت محمد (ص) مشرکان و کافران که تاب شنیدن پیام‌های انسان‌ساز و عزت‌آفرین آخرین فرستاده پروردگار یکتا را نداشتند با انواع اهانت‌ها ‌و سنگ‌اندازی‌ها سعی در انحراف افکار جهانیان از پیام‌های الهام‌بخش و متعالی خاتم پیامبران را داشته‌اند؛ غافل از آنکه این نور هدایت که از جانب خداوند بر بشریت تابیدن گرفته هیچگاه به خاموشی نخواهد گرایید.

اخیرا نیز پس از اهانت دوباره نشریه موهن شارلی ابدو نسبت به ساحت مقدس پیامبر خاتم شاهد حمایت نابخردانه رئیس جمهور خام و ناشی فرانسه از نشریه معلوم‌الحال و شکل‌گیری موجی از اسلام ستیزی و اسلام هراسی بوده‌ایم.

شورای هیئات مذهبی کشور با محکومیت شدید این اقدام موهن تاکید مینماید هر چند این قبیل اظهارات و اقدامات ذره و قطره‌ای از دریای بیکران عظمت وجودی پیامبر عشق و رحمت را نمی‌کاهد، اما آقای ماکرون آگاه باشد همانگونه این روزها شاهد موج عظیم حمایت و عشق‌ورزی مسلمانان عالم نسبت به پیامبر عظیم الشان اسلام در سراسر گیتی بوده‌ایم، بدانید که در صورت تکرار خطای خود در آتش خشم و نفرت مسلمانان و موحدان عالم خواهید سوخت.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۷ آبان ۱۳۹۹ / ۰۰:۳۱
  • دسته‌بندی: دین و اندیشه
  • کد خبر: 99080703858
  • خبرنگار :

برچسب‌ها