شیخ الازهر خواستار تصویب قانون جهانی جرم دانستن اسلام‌ستیزی شد

شیخ الازهر از جامعه بین‌الملل خواست، قانونی را تصویب کند که خصومت با اسلام و مسلمانان را جرم بداند.

به گزارش ایسنا، به نقل از سایت روزنامه اماراتی العین الاخباریه، احمد الطیب، شیخ الازهر تاکید کرد، در دفاع از پیامبر اسلام و دین اسلام باید با مسالمت برخورد کرد و از راه‌های قانونی وارد شد.

شیخ الازهر اعلام کرد: تریبون جهانی با زبان‌های مختلف دنیا برای شناساندن حضرت محمد(ص) ترتیب خواهیم داد.

وی افزود: جهان اسلام و نهادهای دینی و در راس آنها الازهر حادثه قتل معلم فرانسوی را محکوم کرد؛ حادثه‌ای اسفناک و دلخراش بود اما متاسفانه مشاهده می‌کنیم اهانت به اسلام و مسلمین در دنیای ما به ابزاری برای جمع کردن آرا و تجارت با آن در انتخابات تبدیل شده است.

شیخ الازهر گفت، ترسیم کاریکاتور پیامبر اسلام کاری بیهوده، لودگی، فرار از مسؤولیت‌ها و تعهدات اخلاقی و عرف بین‌المللی و قانون و دشمنی آشکار با این دین حنیف و پیامبر اسلام است.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۷ آبان ۱۳۹۹ / ۱۵:۵۳
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 99080704581
  • خبرنگار : 71592