ضرورت گردش هوا برای کنترل شیوع کرونا؛

باید هر یک ساعت، ۶ بار هوای اتاق عوض شود

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ابن‌سینای همدان گفت: به منظور گردش هوا برای کنترل شیوع کروناویروس توصیه می‌شود هر یک ساعت، شش بار هوای اتاق عوض شود.

دکتر منوچهر کرمی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: در هوای سرد به واسطه عدم تهویه هوا در فضاهای بسته، فرآیند گردش کروناویروس و انتقال آن فراهم می‌شود به طوریکه هر چه هوا سردتر باشد، تعداد کمتری پنجره باز می‌شود و گردش هوا از طریق در و پنجره‌ باز اتفاق نمی افتد.

وی خاطرنشان کرد: در فضاهای بسته تراکم ذرات که امکان دارد حاوی کروناویروس باشد، بیشتر است بنابراین توصیه می‌شود در هر یک ساعت، شش بار هوای اتاق تهویه و عوض شود. 

کرمی با بیان اینکه ضوابط تهویه را به استانداری دادیم و آن‌ها هم به همه دستگاه ها ابلاغ کردند، توضیح داد: در مکان های بسته باید یک فن باشد تا هوای داخل را به بیرون بکشد چراکه در هوای بارانی و سرد، بازگذاشتن پنجره مقرون به صرفه نیست.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینای همدان در ادامه اذعان کرد: بهتر است از گوشه پنجره هوای تازه وارد شود و فن هوای داخل اتاق را بیرون بکشد.

وی در رابطه با نحوه استفاده از ماسک در این شرایط جوی، خاطرنشان کرد: هنگامی که از ماسک استفاده می‌کنید حتماً چتر داشته باشید تا ماسک شما خیس نشود اما اگر ماسک خیس شد در اسرع وقت آن را تعویض کنید چراکه ماسک خیس شده به شدت کارآیی پایینی دارد.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۳ آذر ۱۳۹۹ / ۱۴:۵۰
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 99090302409
  • خبرنگار : 50402