بسیج سهم مهمی در پیشگیری از گسترش کرونا داشت

فرمانده سپاه شهدای آذربایجان‌غربی گفت:هر کاری که برای سلامتی مردم اثرگذار باشد، با جان فشانی انجام می‌دهیم و تلاش در این راه یک انقلاب برای سلامتی مردم است.

به گزارش ایسنا، سردار سرتیپ دوم پاسدار حبیب شهسواری  با اشاره به هفته بسیج بیان کرد: بسیج از ابتدای تأسیس تاکنون در تمام صحنه‌ها حاضر بوده و تا جایی که توانسته برای کمک رسانی به مردم در جامعه گام برداشته است.

وی با اشاره به لزوم بسیج جمعی در راستای مقابله با کرونا در آذربایجان‌غربی، توضیح داد: تلاش بسیج و همکاری مردم در شرایط موجود در اجرای موفق برنامه‌ها برای مدیریت شیوع پیشگیری از ویروس کرونا کرونا تاثیر به سزایی خواهد داشت.

شهسواری گفت: بسیجیان در نقاط مختلف این استان آمادگی دارند تا برای سلامتی مردم تلاش کنند. هر کاری که برای سلامتی مردم اثرگذار باشد، با جان فشانی انجام می‌دهیم و تلاش در این راه یک انقلاب برای سلامتی مردم است.

فرمانده سپاه شهدای آذربایجان‌غربی یادآور شد: بسیج در تمام صحنه‌ها حاضر بوده و در حال حاضر نیز در حوزه سلامت آمادگی کامل دارد تا اثرگذاری چشمگیری داشته باشد.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۴ آذر ۱۳۹۹ / ۱۶:۴۳
  • دسته‌بندی: فرهنگ حماسه
  • کد خبر: 99090403417
  • خبرنگار : 71451