سرپرست زندان های استان خبر داد

راه اندازی سامانه دادرسی الکترونیکی قضایی در زندان های کهگیلویه وبویراحمد

سرپرست زندان های استان کهگیلویه و بویراحمد از راه اندازی سامانه دادرسی الکترونیکی قضایی با همکاری دادگستری کل استان در زندان های استان خبر داد.

"منصور بیژنی" با اعلام این خبر افزود: سامانه الکترونیک قضایی یکی از برنامه‌های تحولی قضایی برای استفاده از فناوری‌های نوین در زندان‌ها است که موجب ارتقای امنیت و آرامش هر چه بیشتر و کاهش آسیب در زندان‌ها می‌شود.
وی با تقدیر از رئیس کل دادگستری و معاونت فن آوری دادگستری استان به جهت همکاری، مساعدت و همراهی جهت بهره برداری و راه اندازی این سامانه اظهار کرد: این سامانه با هدف سرعت در رسیدگی به پرونده‌های زندانیان به مجموعه‌های قضایی راه‌اندازی شده که این امر موجب کاهش آسیب و تبعات منفی ناشی از اعزام و بدرقه زندانیان به مجموعه قضایی می‌شود.
سرپرست زندان های استان کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: اداره کل زندان‌های استان کهگیلویه و بویراحمد تجهیزات مربوط را با همکاری معاونت فن آوری دادگستری استان در زندان های مرکزی، دهدشت و گچساران با ظرفیت ۵ کابین راه اندازی کرده است.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی زندان ها؛ بیژنی تصریح کرد: با برنامه ریزی صورت گرفته که فعلا برای ۶۰ درصد از موارد اعزام و بدرقه ها این سامانه راه اندازی شده است روزانه حدوداً ۲۰ مورد در این کابین ها دادرسی انجام و اعزام به دادگستری ها به حداقل رسیده است.
انتهای پیام

  • جمعه/ ۷ آذر ۱۳۹۹ / ۲۱:۴۴
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 99090705391
  • خبرنگار : 50311