رئیس اوقاف شهرستان لامرد:

اجرای طرح شهید سلیمانی در لامرد/ توزیع بخاری و آبگرمکن

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان لامرد با اشاره به اجرایی شدن طرح شهید حاج قاسم سلیمانی در این شهرستان، از توزیع تعدادی آبگرمکن و بخاری خبر داد.

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه لامرد سه‌شنبه ۱۱ آذر در جمع خبرنگاران با اشاره به اجرای طرح بزرگ شهید سلیمانی در این شهرستان گفت: این طرح با هدف حمایت از اقشار آسیب پذیر و خانواده‌هایی که به دلیل شیوع ویروس کرونا با مشکلات فراوان اقتصادی مواجه شده اند؛ کلید خورده است و تا ۱۳ دی ماه، سالروز شهادت سردار بزرگ اسلام شهید حاج قاسم سلیمانی ادامه خواهد داشت.

عباس توانا افزود: با مشارکت و همکاری مسجد امام حسین علیه السلام کشور کویت در طرح شهید سلیمانی و به همت خیر ارجمند ام عادل یکصد عدد بخاری برقی و ۵ عدد آب گرم کن با هزینه ۵۰۰ میلیون ریال تهیه شده است که در اختیار نیازمندان قرار می‌گیرد.

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان لامرد با بیان اینکه وسایل گرمایشی تهیه شده توسط این خیر نیک اندیش درمیان نیازمندان توزیع می‌شود، عنوان کرد: بر اساس نظر بانی خیر و با همکاری اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان لامرد این وسایل به خانواده‌های نیازمند به ویژه زوج‌های جوان بی بضاعت در منطقه اشکنان و بشاگرد اهدا می‌شود.

توانا تاکید کرد: پیش از این و در فصل تابستان نیز با مشارکت این خیر ایرانی‌الاصل تعداد ۲۵ عدد آبسردکن با هزینه ۷۵۰ میلیون ریال تهیه شده بود که با توجه به وضعیت آب و هوایی گرم شهرستان لامرد و مشکلات تامین آب شیرین، در اختیار خانواده‌های نیازمند و کم برخوردار شهرستان قرار داده شد.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۱۱ آذر ۱۳۹۹ / ۱۳:۱۲
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 99091108660
  • خبرنگار :