ثبت ۵ فوت کرونایی و ۶۸ بستری در البرز طی ۲۴ ساعت گذشته

محمد فتحی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: متأسفانه در ۲۴ ساعت گذشته ۵ بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست داده‌اند و مجموع جان باختگان این بیماری در استان به ۲۳۶۷ نفر رسیده است.

دکتر محمد فتحی در خصوص آخرین وضعیت کرونا در البرز اظهار کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته  ۶۸ بیمار با علائم کووید ۱۹ در مراکز درمانی استان بستری شده‌اند.

به گزارش ایسنا، وی افزود: مجموع کل  موارد بستری شامل قطعی، محتمل و مشکوک، از ابتدای شیوع کرونا تا به امروز در استان البرز  ۲۶ هزار و ۹۲۳ نفر است.

فتحی با بیان اینکه در حال حاضر  تعداد ۷۷۱ نفر شامل موارد قطعی، محتمل و مشکوک، در مراکز درمانی بستری هستند، اضافه کرد: از این تعداد، ابتلای ۳۸۴ نفر به بیماری کووید ۱۹، تا این تاریخ قطعی شده است.

این مقام مسئول ادامه داد: متأسفانه در ۲۴ ساعت گذشته ۵ بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست داده‌اند و مجموع جان باختگان این بیماری در استان به ۲۳۶۷ نفر رسیده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: خوشبختانه از ابتدای شیوع کرونا تا کنون ۲۳ هزار و ۷۷۷  نفر از مراکز درمانی ترخیص شده‌اند.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۱۵ آذر ۱۳۹۹ / ۱۲:۴۵
  • دسته‌بندی: البرز
  • کد خبر: 99091511257
  • خبرنگار : 50024