ایجاد ایمنی بیشتر با مصرف خرمالو

مسئول تغذیه معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: مصرف خرمالو ایمنی بیشتر در بدن ایجاد کرده و از بروز برخی بیماری ها در بدن پیشگیری می کند.

وطن دوست در گفت و گو با ایسنا، اظهارکرد: خرمالو میوه ای با طبع گرم، پر کالری و سرشار از انواع ویتامین های آ، ب، املاح و کلسیم ،گوگرد،  آهن، فسفر، پتاسیم و روی است.

وی با بیان اینکه مصرف خرمالو سبب تقویت لثه می شود، افزود: خرمالو میوه معجزه‌آسایی است که در افزایش بینایی، شفافیت پوست و پیشگیری از بسیاری از بیماری ها تاثیر بسزایی دارد.

وطن دوست ادامه داد: خرمالو سرشار از آنتی اکسیدان است که در برابر بیماری‌های مختلفی نظیر بیماری‌های قلبی عروقی و سرطان‌ها ایمنی ایجاد می‌کند.

وی به وجود فیبر فراوان این میوه اشاره  و خاطرنشان کرد: خرمالو دارای فیبر بسیار بالایی است که یبوست در افراد را برطرف می کند و همچنین به دلیل پتاسیم و منیزیم بالا با کلسترول و فشارخون بالا مقابله می‌کند.

وطن دوست با اشاره به چربی و نمک پایین این میوه گفت: خرمالو حاوی کاتچین است که خواص ضد عفونی، ضد التهاب و ضد خونریزی دارد.

وی یادآور شد: با توجه به شرایط کنونی و نیاز افراد به تقویت سیستم ایمنی بهتر است از مصرف این میوه پرخاصیت غافل نشویم و آن را در برنامه روزانه و هفتگی خود بگنجانیم.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۲۳ آذر ۱۳۹۹ / ۱۴:۴۸
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 99092317789
  • خبرنگار : 50046