ظرفیت تولید گوشت قرمز در سیستان و بلوچستان به ١٠٠ هزار تن افزایش می یابد

رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان با اشاره به توانمندی ها و استعداد های بخش کشاورزی تصریح کرد: سند توسعه تولید گوشت قرمز دراستان تدوین شده و تا ۵ سال آینده ظرفیت تولید گوشت قرمز در سیستان و بلوچستان به ١٠٠ هزار تن افزایش خواهد یافت وبا تحقق این مهم برای ٢٠ هزار نفر فرصت شغلی ایجاد خواهد شد.

به گزارش ایسنا نیکبخت در جلسه اقتصاد مقاومتی استان سیستان و بلوچستان که با حضور معاون اول رئیس‌جمهور، وزرای جهادکشاورزی و راه شهرسازی، استاندار، نمایندگان مردم سیستان درمجلس شورای اسلامی در زابل برگزار شد، گفت: کار اجرای فاز اول طرح آبرسانی ۴۶هزارهکتاری دشت سیستان روزهای پایانی خود را طی می‌کند و همزمان اجرای فاز دوم طرح آبرسانی نیز در حال اجراست.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان افزود: در مرحله دوم انتقال آب بالوله از محل حوضچه های پنج هکتاری تا مزارع کشاورزان است که در توسط نیروهای بومی در حال پیگیری است.

وی در ادامه بیان داشت: جنوب استان برای تولید میوه‌های گرمسیری شرایط ممتازی دارد.

نیکبخت افزود: کشور برای خودکفایی در تولید موز می‌تواند در سیستان وبلوچستان سرمایه‌گذاری کند و برای این منظور برنامه پنج ساله ای در سازمان جهادکشاورزی استان تدوین شده که سطح زیر کشت باغات موز را به ١٣ هزار هکتار و تولید موز را به ۶٠٠ هزار تن برسانیم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان افزود: در این برنامه اشتغال زایی برای ٣٨ هزار نفر پیش بینی شده است.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۱۸ دی ۱۳۹۹ / ۱۴:۵۰
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 99101813855
  • خبرنگار :