مدیر جهاد کشاورزی سرخس خبر داد

اجرای طرح امنیت غذایی در اراضی دیم شهرستان سرخس

مدیر جهاد کشاورزی سرخس گفت: طرح امنیت غذایی با هدف توسعه کشاورزی حفاظتی و تولید پایدار در اراضی دیم کشاورزان پیشرو شهرستان اجرا می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی سرخس بیان کرد:  این مدیریت در نظر دارد  در سال جاری، ۱۰۰۰ هکتار از اراضی  گندم دیم، ۵۰۰ هکتار جو، ۸۰ هکتار نخود و  ۱۰  هکتار علوفه مخلوط  را با همکاری کشاورزان پیشرو به اجرای این طرح اختصاص دهد.

بنا بر گزارش روابط عمومی جهاد کشاورزی، سرخس محمد علی رهنما افزود: هدف از اجرای طرح امنیت غذایی تنوع بخشی به محصولات دیم، توسعه کشاورزی حفاظتی، رعایت تناوب و حفظ سلامت و رطوبت خاک است.

وی ادامه داد: تغییر سیستم کشت به روش حفاظتی از مهمترین دستاوردهای طرح امنیت غذایی است که در این روش شخم برگردان حذف، خاک ورزی کاهش، مواد الی خاک و تنوع گیاهی افزایش  می‌یابد.

رهنما مطرح کرد: استفاده از ارقام جدید بذر، تغییر در تاریخ و روش کشت نخود، ترویج کشت علوفه مخلوط و در نهایت انتقال جدیدترین یافته‌های علمی و تحقیقاتی  موسسه تحقیقات کشاورزی دیم کشور به مزارع کشاورزان با هدف تولید پایدار و افزایش عملکرد در واحد سطح از دستاوردهای این طرح هستند.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۳۰ دی ۱۳۹۹ / ۱۸:۵۶
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 99103022509
  • خبرنگار :