مدیر بازارچه های مرزی سیستان و بلوچستان خبر داد

راه اندازی نمایشگاه ٢ سالانه در بازارچه مرزی میرجاوه

مدیر بازارچه های مرزی سیستان و بلوچستان بیان کرد: برای اولین بار نمایشگاه ٢ سالانه در بازارچه مرزی میرجاوه راه اندازی شده است.

به گزارش ایسنا مبین علی میرافزود: این نمایشگاه توسط بخش خصوصی و تاجران استان های یزد و کرمان و دیگر استان ها در زمینه صنعت ساختمان، کاشی و سرامیک، لوازم خانگی و مواد غذایی راه اندازی شده است.

وی تصریح کرد: ایجاد این نمایشگاه زمینه را برای فروش بیشتر محصولات کاشی و سرامیک، لوازم خانگی و مواد غذایی از نقاط مختلف کشور فراهم می کند و تاجران پاکستانی هم برای خرید می توانند با مراجعه به این نمایشگاه از خرید بهتر بودن صرف هزینه و وقت و سفر به مرکز کشور بهره مند شوند. 

مدیر بازارچه های مرزی سیستان و بلوچستان بیان کرد: راه اندازی نمایشگاه در بازارچه های مرزی سیستان و بلوچستان برای اولین بار است که انجام شده و نوید بخش روزهای خوش در آینده برای افزایش صادرات و بهره گیری از ظرفیت بازارچه ها در توسعه اشتغال منطقه است.

وی ادامه داد: با کاهش نرخ ارز، زمینه برای صادرات و واردات کالا توسط پیله وران سیستان و بلوچستان انجام می شود و تعهدات ارزی هم برای آن ها به صفر می رسد.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۶ بهمن ۱۳۹۹ / ۲۰:۲۴
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 99110604340
  • خبرنگار :