کرج با ۲۵۰ هزار گل شب بو به استقبال بهار می‌رود

رئیس سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری کرج از برنامه‌ریزی برای کاشت بیش از ۲۵۰ هزار گلدان گل شب‌بو برای استقبال از بهار خبر داد.

پیمان بضاعتی پور در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد:  با همکاری و مشارکت فضای سبز مناطق دهگانه، برنامه‌ریزی برای کاشت بیش از ۲۵۰ هزار گلدان گل شب‌بو انجام شد.

وی اضافه کرد: در آستانه فرارسیدن بهار ۱۴۰۰ و به ‌منظور افزایش زیبایی‌های بصری، میادین، معابر و پارک‌ها و بوستان‌های مناطق دهگانه با انواع گل‌های فصلی مزین می‌شود.

رئیس سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری کرج هدف از گل‌کاری را زیباسازی فضای بصری شهر، ایجاد محیط شهری زیبا و آرام برای نشاط و سرزندگی شهروندان عنوان کرد و افزود: گل‌کاری فصلی همه‌ساله در سه مرحله بهار، تابستان و پاییز در شهر صورت می‌گیرد و این سازمان در کنار کاشت گل، کاشت درخت و درختچه را نیز در دستور کار دارد و با تمام تلاش و توان، شهر را آماده استقبال از بهار می‌کند.

بضاعتی پور بابیان اینکه طی چند ماه گذشته و با مشارکت مناطق دهگانه کاشت پیازهای لاله نیز در شهر صورت گرفته است، افزود: گل‌های کاشت شده متناسب و سازگار با آب‌وهوای اقلیمی شهر کرج انتخاب‌شده تا بیشترین زیبایی و دوام و ماندگاری لازم در شرایط جوی داشته باشند.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲۱ بهمن ۱۳۹۹ / ۱۰:۱۵
  • دسته‌بندی: البرز
  • کد خبر: 99112115813
  • خبرنگار : 50024