شماره جدید نشریه دانشجویی «صنعت و غذا» منتشر شد

شماره سوم نشریه علمی دانشجویی «صنعت و غذا»؛ گاهنامه انجمن علمی دانشجویی مهندسی ماشین‌های صنایع غذایی پردیس ابوریحان دانشگاه تهران منتشر شد.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، "تاریخچه و پروسه پاستیل"، "افزودنی‌ها"، "خط تولید مارگارین"، "خط تولید کیک"، "ترجمه مقاله پروبیوتیک"، "اولتراسوند در صنایع غذایی"، "تقلبات شیر"، "پساب‌های صنعتی و انواع پرکن‌ها" و "نکاتی درباره رزومه‌نویسی" از جمله مطالب و مقالاتی است که در این شماه می‌خوانیم.

شماره سوم نشریه علمی دانشجویی«صنعت و غذا» به صاحب امتیازی انجمن علمی دانشجویی گروه فناوری صنایع غذایی پردیس ابوریحان دانشگاه تهران و مدیر مسئولی طه عبدالملکی و سردبیری دنیا فرج‌زاده به صورت گاهنامه منتشر شده است.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۱۰ اسفند ۱۳۹۹ / ۰۹:۰۸
  • دسته‌بندی: باشگاه دانشجویان
  • کد خبر: 99121006666
  • خبرنگار :