299 ایلامی در هفته دوم اسفند به کرونا مبتلا شده اند

در هفته دوم اسفند در استان ایلام ۲۹۹ نفر به کووید ۱۹ مبتلا شدند و یک نفر نیز جان خود را از دست داد.

در استان ایلام در مجموع تاکنون ۲۶۱۷۲ نفر به کرونا مبتلا شده‌اند و ۶۶۵ نفر نیز جان خود را از دست داده‌اند، تا روز گذشته ۴۱ نفر مبتلا در بیمارستان‌های استان بستری هستند و ۲۴ هزار و ۶۹۸ نفر نیز بهبود کامل پیدا کرده‌اند.

تاکنون ۵۹ نشست ستاد استانی کرونا در ایلام برگزار شده و شاه بیت این نشست ضرورت رعایت پروتکل‌های بهداشتی توسط مردم و نظارت بیشتر از طرف مسئولان است.

دکتر «محمد نوذری» ، سرپرست استانداری ایلام،  اظهار کرد: همه دوست دارند مردم شب عید آرامی داشته باشند و این منوط به رعایت پروتکل های بهداشتی و دستورالعمل ها بوده و این نیازمند کمک و همراهی خوب مردم و مسئولان است.

وی از زحمات و کوشش اصحاب رسانه و خبرنگاران استان درخواست کرد تا در حوزه و اقناع سازی افکار عمومی برای اجرای دستورالعمل‌ها و رعایت پروتکل های بهداشتی تلاش مضاعف کنند.

 نوذری گفتمان‌سازی در تقابل با کرونا را مهمترین کار اصحاب رسانه در این شرایط خطیر عنوان و تصریح کرد: اینجا لازم است همه دستگاه‌ها در بحث فرهنگ‌سازی و اقناع‌سازی به کمک اصحاب رسانه بیایند تا شاهد نقش آفرینی و مسئولیت پذیری اجتماعی بیشتری در جامعه باشیم.

سرپرست استانداری ایلام گفت:  پایین آمدن رعایت پروتکل‌های بهداشتی در جامعه نشانه خلأ فرهنگ سازی در این حوزه است که امیدواریم محقق شود.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۱۶ اسفند ۱۳۹۹ / ۱۰:۵۶
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد خبر: 99121611605
  • خبرنگار :