کشف 61 تن برنج احتکاری در مشهد

فرمانده انتظامی خراسان رضوی از کشف 61 تن و 280 کیلوگرم برنج احتکار شده به ارزش 6 میلیارد ریال در مشهد خبر داد.

به گزارش ایسنا- منطقه خراسان، سردار محمدکاظتم تقوی با اعلام این خبر، اظهار کرد: در پی کسب اطلاعاتی مبنی بر این که افراد سودجو در مشهد در امر احتکار برنج و گران‌فروشی آن فعالیت دارند، شناسایی و پیگیری موضوع به صورت ویژه در دستور کار مأموران اداره نظارت بر اماکن عمومی پلیس قرار گرفت.

وی ادامه داد: مأموران پلیس امنیت عمومی استان محل دپوی محموله مورد نظر را شناسایی و در عملیاتی هماهنگ با کارشناسان سازمان صنعت، معدن و تجارت پس از هماهنگی با مقام قضایی وارد عمل شدند.

فرمانده انتظامی خراسان رضوی تصریح کرد: مأموران انتظامی در این عملیات 61 تن و 280 کیلوگرم انواع برنج ایرانی و خارجی احتکار شده را کشف کردند. در این زمینه دو متهم دستگیر شدند.

بنا بر اعلام پایگاه خبری پلیس خراسان رضوی، وی با بیان این‌که «برابر اعلام نظر اولیه کارشناسان ارزش این محموله 6 میلیارد ریال برآورد شده است»، اضافه کرد: متهمان دستگیر شده پس از تشکیل پرونده مقدماتی برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شدند.
  • دوشنبه/ ۲۵ شهریور ۱۳۹۸ / ۲۳:۱۴
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: Khorasan-Razavi-150283
  • خبرنگار :

برچسب‌ها