امام جمعه خوی:

رسانه های استکباری در صدد ناکارآمد نشان دادن نظام هستند

امام جمعه خوی گفت : رسانه های استکباری در صدد ناکارآمد نشان دادن نظام جمهوری اسلامی ایران هستند .

به گزارش ایسنا منطقه آذربایجان غربی  حجت الاسلام سید رضی شکوری در خطبه های نماز جمعه خوی اظهار کرد:  رسانه های استکبار و فضای مجازی آنها چندین سال است که تلاش می کنند نظام جمهوری اسلامی را ناکارآمد جلوه دهند به ویژه در ایام انتخابات و یا حوادث و اتفاقات داخلی ،منطقه ای و بین المللی مربوطه این رسانه ها بر شدت توطئه ها و دروغ ها و تهمت هایشان می افزایند .

حجت الاسلام شکوری با اشاره بر ادله کارآمدی نظام جمهوری اسلامی تصریح کرد : طراحی مدل جدید از حکومت داری (ولایت فقیه)،پایبندی به آرمانهای خود در تمامی زمینه ها،صدور فرهنگ انقلاب به منطقه و جهان ،بوجود آمدن بیداری اسلامی در منطقه ،طراحی سیاست خارجی مستقل ،موفقیت های چشمگیر در بخش های مختلف مدیریتی ،تأثیرگذاری در مسائل مهم منطقه ای و بین المللی ،انزوای کامل اسرائیل و آمریکا در منطقه و  دفاع تمام عیار از انرژی هسته ای بخشی از ادله مهم کارآمدی نظام جمهوری اسلامی ایران است .

امام جمعه خوی افزود: دور زدن تحریم های ظالمانه ،خنثی کردن توطئه های آمریکا در خاورمیانه و شکست داعش نشان مهم دیگری از اقتدار و کارآمدی نظام جمهوری اسلامی است . 

وی با اشاره به توصیه های ارزشمند ولی امر مسلمین به ائمه جماعات کشور در همایش دو روزه ائمه جماعات اظهار کرد : تبیین اهمیت و جایگاه نماز جمعه ،ضرورت غنی‌سازی خطبه‌های نمازجمعه ،ارتباط و انس با جوانان ،حمایت از جهت‌گیری‌ها و جریانهای انقلابی ،حمایت از تشکلهای جوان و خودجوش فرهنگی،اتخاذ مواضع انقلابی و منطبق با سیاستهای نظام
و طرح عملکردهای مثبت و امیدبخش در نماز جمعه از توصیه های مهم مقام معظم رهبری به ائمه جماعات سراسر کشور بود .
  • جمعه/ ۲۸ تیر ۱۳۹۸ / ۱۶:۱۹
  • دسته‌بندی: آذربایجان غربی
  • کد خبر: orumiyeh-44436
  • خبرنگار : 50141

برچسب‌ها