• دوشنبه / ۹ فروردین ۱۴۰۰ / ۱۲:۳۶
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 00061638872

دیدار رئیس مجلس با گروه‌های جهادی در گمیشان

دیدار رئیس مجلس با گروه‌های جهادی در گمیشان

ایسنا/گلستان رئیس مجلس شورای اسلامی شب گذشته (۸ فروردین) در سفری غیررسمی وارد گلستان شد.

دکتر محمدباقر قالیباف شب گذشته با همراهی استاندار گلستان، با آیت‌الله نورمفیدی نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه گرگان دیدار و گفتگو کرد.

رئیس مجلس شورای اسلامی صبح امروز دوشنبه ۹ فروردین در جمع گروه‌های جهادی، بهداشتی-درمانی در گمیشان حضور یافت و با دندان‌پزشکان این مجموعه گفتگو کرد.

رئیس مجلس همچنین با خانواده شهدای خدمت در این شهرستان دیدار کرد و همچنین از فعالیت عمرانی اردوی جهادی قرارگاه امام رضا (ع) در سیمین شهر بازدید کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی استانداری گلستان، دکتر قالیباف عصر امروز از فعالیت گروه‌های جهادی در شهرستان رامیان بازدید خواهد کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha