• سه‌شنبه / ۱۸ خرداد ۱۴۰۰ / ۱۴:۴۴
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 00061692138
  • منبع : نمایندگی چهارمحال و بختیاری

فرمانده انتظامی خبر داد

کشف ۲۰ تن مرغ زنده احتکار شده در خانمیرزا

کشف ۲۰ تن مرغ زنده احتکار شده در خانمیرزا

ایسنا/چهارمحال و بختیاری فرمانده انتظامی چهارمحال و بختیاری از کشف ۲۰ تن مرغ زنده احتکار شده به ارزش پنج میلیارد ریال در خانمیرزا خبر داد.

به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه خبری پلیس چهارمحال و بختیاری، منوچهر امان‌اللهی از کشف احتکار مرغ در خانمیرزا خبر داد و اظهار کرد: در پی کسب اخباری مبنی بر احتکار مقادیر زیادی مرغ زنده در یک مرغداری در شهرستان خانمیرزا به‌منظور توزیع خارج از شبکه، بلافاصله موضوع در دستور کار پلیس آگاهی استان قرار گرفت.

 فرمانده انتظامی چهارمحال و بختیاری افزود: ماموران پلیس آگاهی شهرستان خانمیرزا پس از هماهنگی قضایی به‌همراه نماینده ادارات صمت، دامپزشکی و جهاد کشاورزی این شهرستان، از این مرغداری بازرسی به‌عمل آورده و ۲۰ تن مرغ زنده احتکاری را کشف و یک متهم را در همین راستا دستگیر کردند.

وی با بیان اینکه ارزش ریالی مرغ های احتکاری، توسط کارشناسان پنج میلیارد ریال برآورد شده است، گفت: از شهروندان درخواست می‌شود تا هرگونه مورد مشکوک را در اسرع وقت از طریق شماره تلفن ۱۱۰ به پلیس گزارش دهند.

امان اللهی در پایان یادآور شد: مبارزه با احتکار نیازمند کار فرهنگی و ایجاد بستر مناسب برای پیشگیری اجتماعی از انجام این پدیده شوم است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha