• سه‌شنبه / ۱۸ آبان ۱۴۰۰ / ۱۳:۱۵
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 00061811811
  • خبرنگار : 50378

سرپرست موزه بزرگ خراسان خبر داد

اهداء روزنامه‌های دهه ۳۰ شمسی به موزه بزرگ خراسان

اهداء روزنامه‌های دهه ۳۰ شمسی به موزه بزرگ خراسان

ایسنا/خراسان رضوی سرپرست موزه بزرگ خراسان از اهداء ۴۸ دوره روزنامه مجلد و صحافی شده مربوط به دهه ۳۰ تا ۷۰ شمسی توسط یک پیشکسوت مطبوعات و خیّر میراث فرهنگی به این موزه خبر داد.

علی صفرنژاد با بیان این مطلب اظهار کرد: این مجلدهای قدیمی شامل روزنامه‌های خراسان، ابرار، ابرار ورزشی، اطلاعات (۲۸۰۰۰روز تاریخ ایران و جهان)، صبح امروز، دوران امروز، بهار و آفتاب امروز مربوط به دهه‌های ۳۰ تا۷۰ شمسی است که توسط یک خیّر به این موزه اهدا شد.

وی ادامه داد: این روزنامه‌های قدیمی توسط محمد خبیری‌نوغانی از پیشکسوتان حوزه رسانه‌ای خراسان رضوی به موزه بزرگ اهدا شد.

سرپرست موزه بزرگ خراسان تصریح کرد: از تمامی علاقه‌مندان به موزه‌ها و میراث‌ فرهنگی دعوت می‌کنیم چنانچه آثار تاریخی و فرهنگی در اختیار دارند به موزه بزرگ منطقه خراسان آثار را اهدا کرده تا علاوه بر نگهداری خوب و علمی در صورت نیاز مورد مرمت نیز قرار گیرند و با نمایش به نام اهداکننده اثر، سیر تاریخی حرکت فرهنگی انسان برای نسل‌های آینده نیز روشن و همگان از دیدن آن‌ها بهره‌مند شوند.  

اهداء روزنامه‌های دهه ۳۰ شمسی به موزه بزرگ خراسان

بر اساس گزارش روابط عمومی اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، صفرنژاد یادآور شد: موزه بزرگ خراسان واقع در بوستان کوهسنگی مشهد نخستین موزه منطقه‌ای و دومین موزه استاندارد کشور پس از موزه ملی ایران است که همه روزه از ساعت۹ الی ۱۷ پذیرای مردم شریف خراسان و تمام مسافران و گردشگران داخلی و خارجی است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha