• چهارشنبه / ۶ بهمن ۱۴۰۰ / ۱۷:۰۱
  • دسته‌بندی: سیاست خارجی
  • کد خبر: 00061877080
  • خبرنگار : 71290

سفیر ژاپن در تهران: مدیریت منابع آب در ایران معضل جدی است

سفیر ژاپن در تهران: مدیریت منابع آب در ایران معضل جدی است

سفیر ژاپن در تهران با اشاره وضعیت آب در استان خوزستان گفت : مدیریت منابع آب در ایران معضل جدی است. 

به گزارش ایسنا، کازوتوشی آیکاوا، سفیر ژاپن در تهران در سفر به استان خوزستان و در جریان بازدید از کمک هایی که دولتش داشته، اظهار داشت: در سفر به خوزستان در ایران این موضوع را کاملا درک کردم که مدیریت منابع آب  معضل جدی است.
دولت ژاپن از طریق آژانس های سازمان ملل، جایکا و سایر سازمان ها از تلاش ها برای بهبود بهره‌وری آب در کشاورزی، که بخش بزرگی از مصرف آب در ایران را تشکیل می دهد، به منظور  ایجاد اقدامات جایگزین برای معیشت و حفظ منابع آب از طریق حفاظت از جنگل ها حمایت می کند.
امیدواریم این تلاش ها به حل مشکل کم آبی در ایران کمک کند.

لازم به ذکر است سفیر آیکاوا از بیمارستان امام علی (ع) شهرستان اندیمشک در استان خوزستان بازدید کرد.
این بیمارستان یکی از 6 بیمارستانی است که دولت ژاپن در ماه اکتبر گذشته تصمیم به اهدای دستگاه ام آر آی گرفته است. در این دیدار دکتر کرمیان رییس بیمارستان از دولت و مردم ژاپن قدر دانی کرد.
این بیمارستان یکی از بیمارستان های ارائه دهنده مراقبت های پزشکی در منطقه است و در خط مقدم مبارزه با کووید 19 قرار دارد. معتقدیم که حمایت ژاپن به بهبود وضعیت سلامت مردم این منطقه کمک خواهد کرد.

سفیر ژاپن در تهران: مدیریت منابع آب در ایران معضل جدی است


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha