• دوشنبه / ۲ اسفند ۱۴۰۰ / ۱۴:۳۱
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 00061897741
  • خبرنگار : 50232

پیش‌بینی افزایش نسبی دمای ماکزیمم خوزستان

پیش‌بینی افزایش نسبی دمای ماکزیمم خوزستان

ایسنا/خوزستان مدیرکل هواشناسی خوزستان از پیش‌بینی روند افزایش نسبی دمای ماکزیمم استان تا آخر هفته خبر داد.

محمد سبزه‌زاری در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: در بررسی نقشه‌های پیش‌یابی، جو استان خوزستان تا روز پنجشنبه پایدار است و روند افزایش نسبی دمای ماکزیمم نیز در این مدت مورد انتظار است.

وی افزود: همچنین به دلیل وروده توده گرد و غبار، امروز هوای غبارآلود را شاهد هستیم که از عصر امروز به تدریج غلظت آن کاهش خواهد یافت. شمال خلیج فارس نیز تا فردا مواج پیش‌بینی می‌شود.

مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت: در شبانه‌روز گذشته هندیجان با ۲۷.۲ و دهدز با ۵.۱ درجه سانتیگراد به ترتیب گرمترین و خنکترین نقاط استان خوزستان گزارش شده‌اند. در این مدت تغییرات دمای اهواز بین ۱۵.۲ با ۲۶.۶ درجه سانتیگراد در نوسان بوده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha