• جمعه / ۶ خرداد ۱۴۰۱ / ۱۹:۵۵
  • دسته‌بندی: فرامنطقه ای
  • کد خبر: 00061966486
  • خبرنگار : 71659

بایدن: حمله پوتین به اوکراین واکنش جهانی را می‌طلبد

بایدن: حمله پوتین به اوکراین واکنش جهانی را می‌طلبد

رییس‌جمهور آمریکا گفت که «حمله غیر قابل توجیه پوتین به اوکراین مستلزم واکنش جهانی است و استرالیا و آلمان برای اولین بار هزینه‌های دفاعی خود را افزایش داده‌اند».

به گزارش ایسنا، جو بایدن رییس‌جمهور آمریکا روز جمعه در سخنانی اظهار داشت که حمله روسیه به اوکراین را غیر قابل توجیه خواند و گفت که این حمله مستلزم واکنش جهانی است.

رییس‌جمهور آمریکا تاکید کرد که استرالیا و آلمان برای اولین بار هزینه‌های دفاعی خود را افزایش داده‌اند.

جو بایدن تصریح کرد: پوتین قصد داشت مواضع کشورهای اروپایی در قبال پیوستن به ناتو را به چالش بکشد، اما اقدامات او باعث شد تا آنها به ناتو بپیوندند.

وی با اشاره به تصمیم فنلاند برای پیوستن به ناتو گفت که فنلاند تصمیم خود را گرفته است و ما با شرکای خود برای تقویت قدرتمان کار خواهیم کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۱-۰۳-۰۷ ۰۲:۳۸

جالبه یک دولت کذّاب ومتجاوزوجنایتکاروکودک کش؛ مثل آمریکا ازجامعه ی جهانی ؛ واکنش علیه روسیه ؛را دارد!!چقدرمضحک است