جام جهانی

  • چهارشنبه / ۱۲ مرداد ۱۴۰۱ / ۱۶:۱۹
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 00062017669
  • خبرنگار : 50232

پیش‌بینی وقوع دماهای ۴۹ درجه و بالاتر در خوزستان

پیش‌بینی وقوع دماهای ۴۹ درجه و بالاتر در خوزستان

ایسنا/خوزستان مدیرکل هواشناسی خوزستان از پیش‌بینی وقوع دماهای ۴۹ درجه و بالاتر در سطح استان خبر داد.

محمد سبزه‌زاری در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: تا اواسط هفته آینده جریانات جنوبی سبب افزایش رطوبت و شرجی در اغلب نقاط استان خوزستان خواهد شد.

وی افزود: تا روز جمعه به دلیل شاخص‌های بالای ناپایداری احتمال وقوع رگبار، رعد و برق، ریزش تگرگ در مناطق مستعد، وزش بادهای متوسط گاهی تندبادهای لحظه‌ای و خیزش گرد و خاک محلی و همرفتی وجود دارد.

سبزه‌زاری افزود: وقوع دماهای ۴۹ درجه و بالاتر در روزهای پنجشنبه و جمعه در برخی نقاط استان خوزستان دور از انتظار نیست.

مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت: در شبانه‌روز گذشته شوش با ۴۶.۵ و بهبهان با ۲۵.۱ درجه سانتیگراد به ترتیب گرمترین و خنکترین نقاط استان خوزستان گزارش شده‌اند. مدت تغییرات دمای اهواز بین ۴۴.۹ و ۳۳.۲ درجه سانتیگراد در نوسان بوده است.

انتهلی پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha