جام جهانی

  • شنبه / ۲ مهر ۱۴۰۱ / ۰۴:۲۳
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 00062055381
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

دستگیری تعدادی از عناصر خودفروخته و آشوبگر در زاهدان

دستگیری تعدادی از عناصر خودفروخته و آشوبگر در زاهدان

ایسنا/سیستان و بلوچستان تعدادی از عناصر خودفروخته و آشوبگر که قصد تخریب اماکن عمومی و اموال مردم در زاهدان را داشتند دستگیر شدند.

به گزارش ایسنا ، اداره کل اطلاعات سیستان و بلوچستان در اطلاعیه ای اعلام کرد؛ بنا به گزارش دستگاههای اطلاعاتی و امنیتی استان، در پی وقوع برخی ناآرامی ها در سطح شهر زاهدان که به بهانه فوت مرحومه مهسا امینی و با هدایت رسانه های معاند، جریانات ضد انقلاب و سرویس های اطلاعاتی متخاصم ، برنامه ریزی و طراحی شده بود با اقدامات اطلاعاتی به موقع دستگاههای امنیتی و انتظامی استان در هم شکسته و تعدادی از عناصر خودفروخته و آشوبگر که قصد تخریب اماکن عمومی و اموال مردم شریف زاهدان را داشتند دستگیر و به مرجع محترم قضایی معرفی شدند .

در این خبر از مردم ولایت مدار و بصیر استان خواسته شده است همچون گذشته دستگاههای امنیتی و انتظامی استان را در برقراری امنیت یاری کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha