• شنبه / ۲۶ آذر ۱۴۰۱ / ۱۵:۱۳
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 00062112912
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

استاندار اصفهان:

توطئه دشمن برای سوریه‌ای کردن ایران به شکست انجامید

توطئه دشمن برای سوریه‌ای کردن ایران به شکست انجامید

ایسنا/اصفهان استاندار اصفهان با بیان اینکه دشمن در بحران اخیر تلاشی زیادی کرد که ایران را به سوریه تبدیل کرده و مردم را مقابل یکدیگر قرار دهد، گفت: هوشیاری مردم مانع از این اتفاق شد و یکی از اقشار موثر در برهم خوردن این توطئه، صنف رانندگان بود.

سیدرضا مرتضوی، امروز(شنبه، ۲۶ آذر) در همایش  گرامیداشت روز راهداری، که صبح امروز در اداره کل حمل و نقل و شهرسازی برگزار شد با تبریک هفته حمل و نقل و راهداری، اظهارکرد: این هفته و این روز یادآور مجاهدت‌های خستگی ناپذیر رانندگانی است که سال ۶۲ در مشکلاتی که ایجاد شد با فرمان حضرت امام(ره)، تلاش کرده و یکی از بحران‌های مهم آن دوران را رفع کردند.

وی افزود: هر ملتی روزهای خاص و به یادماندنی دارد و برای ملت ما هم مناسبت‌‎هایی تعریف شده که یادآور زحمت و تلاش صنوف و گروه‌های خاص است. اما تاریخ پرافتخار جامعه رانندگان و حوزه حمل و نقل خلاصه شده در روز ۲۶ آذر نیست زیرا این قشر زحمت‎کش در روزهای دیگر هم در عرصه خدمت رسانی تلاش کرده و نگاه‌ها را به خود معطوف کرده‌اند.

استاندار اصفهان با بیان اینکه قشر رانندگان در برهه‌های مختلف دشمن را ناامید کرده‌اند، گفت: از ابتدای انقلاب تا امروز و به ویژه در دفاع مقدس، رانندگان یکی از اقشار مهم و مؤثر بودند که با تمام توان به میدان آمدند و نقش ویژه در تأمین و ثبات امنیت داشتند. در سیل‌ها، زلزله‌ها و بحران‌ها این گروه همواره پیشرو بوده‌اند، چنانکه در سیل خرم ‎‎آباد و خوزستان در چندسال گذشته، سیلی از یاری و همدلی مردم ایران به واسطه تلاش و جهاد رانندگان به سمت مناطق سیل‌زده روان شد.

مرتضوی ادامه داد: دشمنان تلاش زیادی کردند که ایران را به سوریه تبدیل کنند و مردم را در جریانی نفاق ‎انگیز، مقابل یکدیگر قراردهند که هوشیاری مردم مانع شد و یکی از اقشار بسیار مؤثر در برهم خوردن این توطئه صنف رانندگان بود که باید از تلاش‌ها، بصیرت‌ها و پشتیبانی‌های آنان قدردانی کرد.

وی تأکید کرد: کشورمان در اوج وابستگی بود، در حدی که کاردار سفارت کشورهای بیگانه به شاه کشور امر و نهی می‌‎کردند. در زمان حمله متفقین، سران متفقین در یکی از هتل‌‎های تهران بدون اطلاع شاه جمع شدند و زمانی که او اطلاع یافت و برای حضور در جلسه رفت، اجازه حضور پیدا نکرد. ما از آن ذلت به اینجا رسیدیم که ملوانان آمریکایی که وارد آب‌های کشور می‌شوند، آنطور عزتمند و با ابهت با آنها برخورد شده و ذلیلانه دستگیر می‌شوند، در حوزه علم و فناوری و بسیاری از زمینه‌ها ایران از اوج ذلت به عزت رسیده ما همان‌ کشوری هستیم که در سیم خاردار تحریم بودیم، اما امروز یکی از همان کشورها از متخصصان استان اصفهان درخواست تعمیر، تجهیز و ساخت توربین‌های حرارتی نیروگاه‌ها را داشت.

استاندار اصفهان تصریح کرد: به علت شدت هجمه رسانه‌ای گاهی خود ما هم فراموش می‌کنیم که گوهری در دست داریم که آنها می‌خواهند آن را گرد و و کلوخ معرفی کنند.

وی با اشاره به اینکه باید بر جامعه جهانی تاسف خورد، افزود: جامعه‌ای که فقط در یکی از کشورهای آن یک سوم زندانیان زن دنیا را دارد، ۷۳ درصد زنان آن حداقل یکبار تجربه تجاوز دارند و ۴۸ درصد زنان آن سرپرست خانوار هستند و چنین کشوری ایران را به رسمیت نشناختن حقوق زنان متهم کرده و درخواست و پیگیری خروج ایران از کمیسیون مقام زن از جامعه جهانی را می‌کند.

مرتضوی به پیشرفت‌های کشور در زمینه راه و جاده اشاره و بیان کرد: زیرساخت‌های ریلی کشور در سال ۵۷ رتبه ۲۷ در دنیا بوده در حالی که امروز با همه تحریم‌ها به رتبه ۱۵ رسیده‌ایم. در حوزه حمل و نقل ریلی از رتبه ۳۱ به رتبه ۶ رسید‎ه‌ایم و حوزه مسافری حمل و نقل هوایی رشد ۲۵ برابری و در حوزه باربری هوایی، رشد ۱۸ برابری داشته‌ایم، در ساخت راه‌های روستایی مناسب رشد۱۲۵۰ برابری داشته‌‎ایم و از حدود ۱۰هزار کیلومتر راه به ۱۳۰هزار کیلومتر رسیده‌ایم. در حوزه آزادراه‌ها ۸۰۰ درصد رشد داشتیم و از ظرفیت ۴.۵ میلیون تن کالا به بالع بر ۲۵۰ میلیون تن رسیده‌ایم که این رشدها ناشی از روحیه مجاهدانه همین تلاشگران است.

به گزارش ایسنا، استاندار اصفهان تأکید کرد: اگر حمل و نقل در بخش‌‎های مختلف فعال نباشد، نه  درکشاورزی، نه صنعت، گردشگری و ...هیچ کاری امکان انجام ندارد، پس باید قدردانست و تشکر کرد چرا که یکی از حلال‌ترین رزق‌هایی که در کشور توزیع می‌شود، رزقی است که به رانندگان اختصاص می‌یابد.

همچنین فرزاد دادخواه، مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان اصفهان با بیان اینکه ۲۶ آذرماه یادآور فرمان حضرت امام(ره) در تخلیه بار بنادر است، گفت: در آن زمان رانندگان کامیون‌داران در کمترین زمان ممکن بار بنادر را که عمدتا آذوقه و مواد و لوازم مورد نیاز مردم کشور بود،تخلیه کردند.

وی افزود: این فرمان جهادی، چرخ اقتصاد کشور را به حرکت درآورد که نمونه‌های اخیر این موضوع را هم می‌توان در  حماسه‌ای که در اربعین حسینی پس از ۲ سال دوری به علت بیماری کرونا و پاسخ به اشتیاق مردم در شرکت در این حماسه عظیم آفریدند، دید.

دادخواه ادامه داد: رانندگان در چندماه گذشته و به ویژه دو هفته اخیر با شکست توطئه دشمن در خصوص کمبود کالا، گام مثبتی در جهت روند توسعه و اقتصاد کشور برداشتند و اجازه کندی حرکت در اقتصاد کشور را ندادند. پس باید ۲۶ آذر ماه را برای یادآوری مجاهدت‌های رانندگان و راهدارانی که راه‌های کشور را برای عبور و مرور و آسایش مردم امن می‌کنند، غنیمت دانست.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha