• یکشنبه / ۱۸ دی ۱۴۰۱ / ۱۵:۵۱
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 00062128821
  • منبع : نمایندگی گیلان

استاندار گیلان:

بیش از پیش مردم را در حفظ و احیای تالاب انزلی مشارکت دهید

بیش از پیش مردم را در حفظ و احیای تالاب انزلی مشارکت دهید

ایسنا/گیلان استاندار گیلان، با بیان اینکه برای حفظ اکوسیستم و موجودات زنده تالاب انزلی باید برنامه محور عمل کرد، گفت: سمن ها و موسسات مردمی و زیست محیطی و نیز بسیج را در حفظ و احیای تالاب بیش از پیش مشارکت دهید.

اسدالله عباسی امروز، ۱۸ دی ماه در جلسه کارگروه مدیریت تالاب بین المللی انزلی افزود: آبراه های تالاب یا همان روگاها شریان های طبیعی تالاب هستند که لایروبی اصولی آنها می تواند به احیای تالاب کمک کند.

وی انسجام و وحدت رویه در کار را موفقیت آمیز خواند و اضافه کرد: کار احیای تالاب انزلی یک امر همگانی است و همه دستگاه ها باید با هماهنگی کارگروه اقدامات عملیاتی را انجام داده و هیچ اقدامی بدون نظارت و دستور کارگروه احیای تالاب انجام نشود.

استاندار گیلان ادامه داد: در زمینه جمع آوری سنبل آبی حتما از ظرفیت سمن ها، مردم و بسیج هم به درستی استفاده کنید.

رئیس کارگرده مدیریت تالاب بین المللی انزلی با بیان اینکه پنج دهه از برنامه های احیای تالاب انزلی می گذرد، تصریح کرد: از دهه چهل عملیات احیای تالاب انزلی آغاز شده و تاکنون اثر وضعی مناسبی نداشته و به نتیجه ختم نشده است.

وی با اشاره به اهمیت حفظ اکوسیستم تالاب ها، تاکید کرد: برای حفظ اکوسیستم و موجودات زنده تالاب باید برنامه محور عمل کرد.

عباسی با اشاره به ضرورت لایروبی در تالاب و بندر جهت تسهیل بخشی امور کشتیرانی، اضافه کرد: لایروبی در تالاب باید به گونه ای صورت گیرد که شرایط پهنه گیری کشتی نیز فراهم شود.

وی از دستگاه های متولی عضو کارگروه خواست تا نسبت عملکردشان در خصوص احیای تالاب ها، رسوب برداری از تالاب و بندر و نیز آبخیزداری گزارش ارائه کنند و افزود: کوتاهی و قصور متولیان امر احیا و حفظ تالاب های گیلان پذیرفتنی نیست.

استاندار گیلان با بیان اینکه از سمن ها و نهادهای مردمی در امر تالاب به خوبی استفاده نشده، گفت: سمن ها و موسسات مردمی و زیست محیطی و نیز بسیج را در حفظ و احیای تالاب بیش از پیش مشارکت دهید.

عباسی با تاکید بر حفظ پرندگان مهاجر و گونه های مهمان در تالاب انزلی، تصریح کرد: تعلل در حفظ و مراقبت از پرندگان و گونه های مهاجر در تالاب انزلی نیز قابل پذیرش نیست.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha