مرتضی نیکرو در گفت وگو با ایسنا اظهار کرد: در پی تشدید بازدیدهای نظارتی کمیتههای زیرمجموعه ستاد اجرایی خدمات سفر استان و در قالب گشتهای تلفیقی یک واحد پذیرایی از طرف کارشناسان مربوطه پلمب شد.
وی گفت: این واحد پذیرایی به علت عدم رعایت ضوابط بهداشتی و به دلیل نگهداری موادغذایی پختهشده به صورت یخزده و بدون تاریخ مصرف از طرف تیم اعزامی واجد شرایط پلمب تشخیص داده شد.
نیکرو اظهار کرد: همچنین کارشناسان بهداشت اقدام به معدومسازی موادغذایی فاسدشده و فاقد آرم و مشخصات معتبر کردند.
این مسئول افزود: با توجه به شیوع کرونا و مسافرتهای نوروزی حفظ سلامت شهروندان و گردشگران در اولویت قرار داشته و در صورت مشاهده نقض قوانین با خاطیان برخورد جدی صورت میگیرد.
انتهای پیام
نظرات