• شنبه / ۱۴ فروردین ۱۴۰۰ / ۱۵:۲۲
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد خبر: 1400011405594
  • منبع : نمایندگی ایلام

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام:

استفاده از ماسک در برخی مناطق ایلام به کمتر از ۲۰ درصد رسیده است

استفاده از ماسک در برخی مناطق ایلام به کمتر از ۲۰ درصد رسیده است

ایسنا/ایلام معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام دورهمی‌های خانوادگی و سفرها را دو عامل ورود استان به پیک چهارم اعلام کرد.

دکتر«جمیل صادقی‌فر» در نشست ستاد استانی مبارزه با کرونا،اظهار کرد: دورهمی‌های خانوادگی و سفرهای کنترل نشده از عوامل اصلی ورود استان ایلام به پیک چهارم کرونا است.

وی با بیان اینکه متاسفانه ترس مردم به دلیل کاهش آمار فوتی‌ها ریخته شده است، گفت: این در حالی است که ویروس جدید جدی‌تر است و سهل‌انگاری‌ها موجب شده که استفاده از ماسک در برخی مناطق استان ایلام به زیر ۲۰ درصد کاهش یافته است.

معاون دانشگاه علوم پزشکی ایلام ادامه داد: در وضعیت آبان قرار گرفته ایم، اما مراسم‌های ترحیم و عروسی افزایش یافته است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام تصریح کرد: از اول تا ۱۳ فروردین ۹۲ نفر از شاغلین  در ادارات استان به کرونا مبتلا شده اند که از این تعداد ۷۷ نفر مربوط به ادارات، بانک ها و شرکت ها، ۱۱ نفر بخش درمان و چهار نفر نیز در بخش بهداشت بوده است.

صادقی‌فر تاکید کرد: متاسفانه در زمینه تبلیغات محیطی در شهرهای استان کم‌کاری شده که شهرداران باید در این زمینه اهتمام جدی داشته باشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha