• دوشنبه / ۱۶ فروردین ۱۴۰۰ / ۱۱:۱۹
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1400011606941
  • خبرنگار : 50038

امام جمعه ملایر:

دولت نیازمندی‌های وزارتخانه‌ها را از تولیدات داخلی تأمین کند

دولت نیازمندی‌های وزارتخانه‌ها را از تولیدات داخلی تأمین کند

ایسنا/همدان امام جمعه ملایر با اشاره به نامگذاری شعار سال ۱۴۰۰ تحت عنوان «تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ها» از سوی مقام معظم رهبری، گفت: اگرچه در سال گذشته در راستای جهش تولید اقدامات خوب و قابل توجهی انجام شد اما در حد انتظار و کافی نبود.

حجت الاسلام والمسلمین محمدباقر برقراری در گفت‌وگو با ایسنا، با تأکید بر اینکه امسال توجه به تولید به معنای واقعی کلمه باید محقق شود، افزود: این بدان معناست که اگر شرکتی و یا کارخانه و واحد تولیدی قابلیت رونق و توسعه را دارد، شرایط لازم برای این کار فراهم شود.

وی بر لزوم تأمین امکانات، تجهیزات، ادوات و ماشین آلات، تخصیص ارز نیمایی و اعطای تسهیلات بانکی مورد نیاز برای توسعه واحدهای تولیدی و صنعتی تأکید و اظهار کرد: امسال مسئولان باید یک نگاه همه جانبه ای به این مقوله داشته باشند.

برقراری با اشاره به اینکه فرقی نمی کند شرکت ها و کارخانجات داخلی، دولتی هستند یا خصوصی، خاطرنشان کرد: مسئولان باید یک نگاه ملی، فراجغرافیایی و فرامنطقه ای به توانمندی های داخلی داشته باشند چراکه ما می خواهیم با استفاده از ظرفیت همین شرکت ها، کارخانجات و واحدهای تولیدی و صنعتی مقابل تحریم ها بایستیم و استقلال کشور را در عرصه اقتصادی محقق کنیم.

وی با بیان اینکه به جای تکیه به فروش نفت باید به توانمندی های شرکت ها و واحدهای تولیدی داخلی تکیه کرد، ادامه داد: از طرفی معمولاً در راستای رونق تولید، موانعی هم ایجاد می شود که یکی از این موانع مشکلات ایجاد شده در نحوه عرضه و توزیع محصولات است.

امام جمعه ملایر بیان کرد: ممکن است تولیدکننده ای تولیدات خوبی داشته باشد اما در زمینه نحوه عرضه، فروش و توزیع آن با مشکلاتی مواجه شود بنابراین دولت باید زمینه، امکانات و تسهیلات لازم برای عرضه محصولات داخلی را فراهم سازد.

وی با تأکید بر اینکه خود دولت و وزاتخانه ها باید برای تأمین نیازهای خود از تولیدات داخلی کشور استفاده کنند، خاطرنشان کرد: بهترین تبلیغ برای رونق و شکوفایی تولید، استفاده از محصولات داخلی و توجه به امر صادرات است.

وی با گلایه از اینکه متأسفانه بانک ها برای تسهیلات اعطایی به واحدهای تولیدی، سودهای زیادی درنظر می گیرند، گفت: همین امر سبب می شود تولیدکنندگان در پرداخت سود بانکی با مشکل مواجه شده و بانک ها نیز در مقابل کارخانجات را توقیف یا ضبط کنند.

برقراری تصریح کرد: رونق تولید در گرو مانع زدایی ها و سیاست گذاری مطلوب و راهبردی دولتمردان است همچنین بانک ها باید فرصت و تنفس لازم را برای بازپرداخت تسهیلات به واحدهای تولیدی و صنعتی درنظر بگیرند.

وی با بیان اینکه اوضاع کسب‌ و کار در کشور باید به‌ گونه‌ای باشد که افراد نسبت به سرمایه‌گذاری در بخش تولید تشویق شده و از افزایش هزینه‌های تولید جلوگیری شود، اظهار کرد: دولت باید با حمایت های همه ‌جانبه‌ از امر تولید و رفع موانع آن، همت کند تا امسال «جهش تولید» به معنی واقعی تحقق یابد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha