• چهارشنبه / ۱۸ فروردین ۱۴۰۰ / ۱۰:۱۲
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1400011808580
  • خبرنگار : 71588

تاکید بلاروس بر حمایت از سوریه در گفتگوی تلفنی وزرای خارجه دو کشور

تاکید بلاروس بر حمایت از سوریه در گفتگوی تلفنی وزرای خارجه دو کشور

وزرای خارجه سوریه و بلاروس در جریان گفت‌وگوی تلفنی با یکدیگر به بررسی روابط دوجانبه پرداختند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری سوریه «سانا»، فیصل المقداد، وزیر خارجه سوریه با ولادیمیر ماکی، وزیر خارجه بلاروس تماس تلفنی برقرار کرد و دو طرف در جریان این گفت‌وگوی تلفنی در خصوص روابط دوجانبه و چالش‌های مشترکی که دو کشور با آن رو به رو هستند و همچنین ضرورت افزایش تلاش‌ها برای تقویت این روابط به بحث و تبادل نظر پرداختند.

فیصل المقداد بر حمایت سوریه از رهبری، دولت و ملت بلاروس و همچنین حمایت خود از اقدامات الکساندر لوکاشنکو، رئیس جمهوری بلاروس برای مقابله با مداخله‌های خارجی در امور داخلی این کشور تاکید کرد.

وزیر خارجه سوریه ضمن محکوم کردن اقدامات بی‌هدف و اجباری یک جانبه علیه بلاروس، سوریه و سایر کشورها، تصریح کرد: این اقدامات بیانگر سیاست ثابت برخی کشورهای غربی علیه ملت‌ها است.

فیصل المقداد ضمن تشکر و قدردانی از کمک بلاروس به ملت سوریه، بر اهمیت این کمک‌ها در حمایت از پایداری و استقامت سوری‌ها در مقابله با پیامدهای جنگ تروریستی و تروریسم اقتصادی تاکید کرد.

در همین راستا، وزیر خارجه بلاروس بر حمایت ثابت کشورش از سوریه به رهبری بشار اسد در مقابله با جنگ تروریستی علیه آن و تلاش‌ها برای مداخله خارجی در امور آن، لزوم احترام به حاکمیت سوریه و استقلال و تمامیت ارضی آن تاکید کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha