• دوشنبه / ۳۰ فروردین ۱۴۰۰ / ۰۲:۰۲
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1400013017456
  • خبرنگار : 50225

مدیر یک کشتارگاه صنعتی مرغ در خوزستان:

از صبح تا شب باید دنبال مرغ زنده بدویم!

از صبح تا شب باید دنبال مرغ زنده بدویم!

ایسنا/خوزستان مدیر یک کشتارگاه صنعتی مرغ در خوزستان گفت: یکی از دلایل کمبود مرغ کشتار روز این است که کشتارگاه‌ها روزانه سرگردان تامین مرغ زنده هستند؛ از صبح تا شب باید دنبال مرغ زنده بدویم تا با هزار مشقت و بدبختی مرغ زنده پیدا کنیم.

محمدرضا هدایت در جلسه ستاد تنظیم بازار خوزستان که یکشنبه شب برگزار شد، اظهار کرد: کشتارگاه‌ها طبق وظیفه ذاتی خود آماده کار هستند و اگر با ماکزیمم تولید کار نکنند، نمی‌توانند هزینه‌های خود را جبران کنند.

به گزارش ایسنا، وی با اشاره به مشکلاتی که در عرضه مرغ کشتار روز وجود دارد، افزود: مشتریان خاص در بازار مانند پیمانکاران شرکت‌ها و رستوران‌های بیرون‌بر، مرغ مورد نیاز خود را از بازار تامین می ‌کنند و این کار موجب می‌شود مرغی که قرار است به دست مصرف‌کننده برسد، به سرعت توسط رستوران‌ها یا پیمانکاران شرکت‌ها خریده شود که این مساله یکی از دلایل کمبود مرغ کشتار روز است.

مدیر یک کشتارگاه صنعتی مرغ در دزفول گفت: یکی از دلایل کمبود مرغ کشتار روز این است که کشتارگاه‌ها روزانه سرگردان تامین مرغ زنده هستند؛ از صبح تا شب باید دنبال مرغ زنده بدویم تا با هزار مشقت و بدبختی مرغ زنده پیدا کنیم.

هدایت بیان کرد: انتظار می‌رود مرغ زنده آماده تولید روزانه توسط سازمان جهاد کشاورزی به صورت مساوی بین کشتارگاه‌ها تقسیم شود.

وی گفت: پیشنهاد می‌شود کشتارگاه‌ها زیر نظر سازمان جهاد کشاورزی و سازمان صمت، روزانه در هر شیفت کاری ۵۰۰ کیلوگرم تا یک تن مرغ را منجمد و ذخیره‌سازی کنند تا در مواقع کمبود در بازار عرضه شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.