سرهنگ رضا قندی اظهارکرد: دراجرای مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا، مأموران نظارت براماکن عمومی پلیس امنیت عمومی شهرستان طرح برخورد با تهدید کنندگان سلامت جامعه را با همکاری عوامل شبکه بهداشت و اداره صمت به مرحله اجرا گذاشتند.
وی با اشاره به اینکه در اجرای این طرح از ۸۹ واحد صنفی بازدید به عمل آمد، افزود: در این رابطه به چهار واحد صنفی اخطار، ۴۲ واحد صنفی تذکر و تعداد ۱۰ واحد صنفی نیز پلمب شدند.
به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی نیروی انتظامی خراسان شمالی، فرمانده انتظامی جاجرم با تاکید برتداوم تعطیلی واحدهای صنفی ومشاغل پرخطرتا پایان زمان اعمال محدودیت های کرونایی از سوی ستاد ملی مقابله با کرونا، تصریح کرد: با تهدیدکنندگان سلامت جامعه و ناقضان محدودیت های کرونایی در شهرستان برخورد قانونی بعمل خواهد آمد و انتظار ما از شهروندان این است که در صورت مشاهده اینگونه موارد بلافاصله مراتب را از طریق پل ارتباطی ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.
انتهای پیام


نظرات