• شنبه / ۴ اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۱۳:۲۱
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1400020402176
  • خبرنگار : 50180

دام زنده در کرمانشاه ارزان شده، اما قیمت گوشت در قصابی‌ها نه!

دام زنده در کرمانشاه ارزان شده، اما قیمت گوشت در قصابی‌ها نه!

ایسنا/کرمانشاه همه ساله در فصل بهار شاهد عرضه بیشتر دام در استان هستیم که انتظار می‌رود این موضوع با کاهش قیمت گوشت‌قرمز در قصابی‌ها همراه باشد در حالی که عملا این اتفاق نیافتاده و قیمت گوشت قرمز همچنان بالا است.

اسماعیل پرویزی فر سرپرست معاونت تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: همه ساله در فصل کوچ شاهد عرضه بیشتر دام در استان هستیم و امسال با وجودی که به دلیل خشکسالی‌ حادث شده و ترس دامداران از عدم تامین علوفه مورد نیاز دام هایشان، عرضه دام زنده بیشتر از سنوات گذشته است و این موضوع باعث کاهش قیمت دام زنده هم شده، اما قیمت گوشت قرمز در استان همچنان بالا است.

پرویزی‌فر ادامه داد: افزایش عرضه دام زنده در استان سبب پایین آمدن قیمت دام زنده شده اما قیمت گوشت قرمز در قصابی ها همان قیمت های قبلی بوده و روند کاهشی ندارد.

وی ادامه داد: هم اکنون قیمت هر کیلوگرم دام زنده در استان که در مقاطعی به بالای 58 و حتی 60 هزار تومان هم رسیده بود، بین 45 تا 55 هزار تومان است و قاعدتا باید قیمت گوشت قرمز در قصابی‌ها هم با کاهش حدود 20 هزار تومانی همراه باشد که عملا اینگونه نیست.

پرویزی‌فر گفت: امروز(چهارم اردیبهشت) میانگین قیمت دام زنده(گوسفند) در استان 54 هزار تومان بوده و قیمت گوشت قرمز گوسفندی مخلوط 120 هزار تومان است که این قیمت ها باید حدود 20هزار تومان کمتر بود.

وی با بیان اینکه نظارت بر قیمت گوشت قرمز در قصابی ها به عهده سازمان صمت است، گفت: در حال واکاوی دلایل بالا بودن قیمت گوشت قرمز در استان با همکاری سازمان صمت هستیم که قرار شده بر اساس قیمت دام زنده و همه عوامل موثر در تعیین قیمت گوشت قرمز، قیمت مصوب به قصابی ها اعلام شود.

پرویزی‌فر با بیان اینکه اولین نشست تعیین قیمت گوشت قرمز دوشنبه همین هفته(ششم اردیبهشت) در استان تشکیل خواهد شد، گفت: قرار شده نشست تنظیم بازار گوشت قرمز استان به صورت منظم تشکیل شده و هر دو هفته یکبار قیمت گوشت قرمز اعلام شود که البته کارهای اجرا و نظارت بر مصوبات این نشست با سازمان صمت خواهد بود.

وی با اشاره به برنامه ریزی برای اجرای مصوبات این نشست از طریق اتحادیه قصابان، ابراز امیدواری کرد: این نشست بتواند قیمت گوشت قرمز را در استان سامان بدهد.

سرپرست معاونت تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه در ادامه میزان تولیدات گوشت قرمز استان کرمانشاه را حدود 45 هزار تن در سال عنوان کرد و افزود: نیاز سالانه استان به گوشت قرمز حدود 26 هزار تن است و حدود 19 هزار تن مازاد تولید گوشت قرمز در استان داریم.

پرویزی‌فر اضافه کرد: اگرچه بیش از نیاز استان دام و تولید گوشت قرمز داریم، اما متاسفانه قیمت گوشت قرمز در استان حتی از استانهای مجاور هم بالاتر است.

 انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.