• چهارشنبه / ۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۱۱:۰۹
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1400020805488
  • منبع : نمایندگی مازندران

مدیر جهاد کشاوزی نکا خبر داد

کشف و ضبط ۱۴ تن مرغ کشتار خارج از شبکه در نکا

کشف و ضبط ۱۴ تن مرغ کشتار خارج از شبکه در نکا

ایسنا/مازندران مدیر جهاد کشاورزی نکا از کشف و ضبط ۱۴ تن مرغ کشتار خارج از شبکه در این شهرستان و معرفی تعزیرات حکومتی خبر داد.

سید شبر موسوی از کشف و ضبط ۱۴ تن مرغ کشتار خارج از شبکه در شهرستان نکا و معرفی تعزیرات حکومتی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی مازندران، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نکا افزود: در راستای کنترل وضعیت کشتار و تولید مرغ آماده طبخ شهرستان اکیپ نظارتی این مدیریت، ۱۴ تن مرغ آماده طبخ که بدون هیچگونه نظم و ترتیب مشخص و رعایت موارد بهداشتی که به صورت نامشخص در حال توزیع بود را ضبط و برای اعمال قانون به تعزیرات حکومتی معرفی کرد.

به گزارش ایسنا، این چندمین بار است که با وجود مشکلات فراوانی که در تامین مرغ موردنیاز این استان وجود دارد، مرغ کشتار با تناژ بالا کشف می‌شود و در این زمینه نیاز است مسئولان با برنامه‌ریزی بهتر نسبت به پیشگیری از وقوع چنین جرایمی اقدام کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha