به گزارش ایسنا محمد حنیف سپاهی افزود: ۱۱واحد صنعتی پرورش مرغ گوشتی در شهرستان با ظرفیت پرورش ۲۳۵هزار قطعه جوجه در هر دوره مشغول فعالیت میباشند که سالیانه با پنج دوره جوجه ریزی توان تولید۲۵۰۰تن گوشت مرغ را دارا میباشند.
وی ادامه داد: از ابتدای سال جاری تاکنون ۵۰۰تن گوشت مرغ در این شهرستان تولید و براساس دستورالعمل ستاد تنظیم بازاربخشی از مرغ تولیدی به کشتارگاه ایرانشهر و زاهدان ارسال و قسمتی نیز بصورت زنده در بازار عرضه شده است.
مدیر جهاد کشاورزی سیب و سوران اظهار کرد: ۲۰واحد صنعتی پرورش مرغ گوشتی دیگر نیز با ظرفیت پرورش ۷۵۰هزار قطعه جوجه در حال پیگیری صدور مجوز میباشند.
انتهای پیام


نظرات