• دوشنبه / ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۰۸:۴۶
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 1400021308703
  • منبع : نمایندگی هرمزگان

برداشت انبه کال از باغات هرمزگان آغاز شد

برداشت انبه کال از باغات هرمزگان آغاز شد

ایسنا/هرمزگان مدیر جهادکشاورزی شهرستان میناب پیش بینی کرد امسال بیش از ۱۷ هزار تن انبه از باغ های این شهرستان برداشت شود که نسبت به پارسال تفاوتی ندارد.

عباس مویدی صبح امروز(۱۳ اردیبهشت ماه) در بازدید از باغات انبه شهرستان میناب، افزود: ۳۰ درصد محصول انبه از اوایل اردیبهشت به صورت کال برداشت می شود که بصورت خانگی و یا در کارخانه های فرآوری به ترشی، شور و سس انبه تبدیل می شود.

وی با بیان اینکه اکنون هر کیلو انبه در بازار میناب ، ۲۰ هزار تومان بفروش می رسد، تصریح کرد: ارقام محلی انبه شامل آل مهتری، خیاری، کلانفر، کلک سرخ و هلیلی و رقم های خارجی سندری و لانگرا است.

مدیر جهادکشاورزی شهرستان میناب اضافه کرد: روستاهای شهوار، تمبانو ، دهوسطی ، فخرآباد ، گلشوار و بازیاری از نقاط مهم تولید انبه شهرستان میناب است.

وی با اشاره به اینکه انبه یا سلطان میوه ها سرشار از ویتامین‌های A، B ،C، کربوهیدرات‌ها، اسیدهای چرب، پروتئین‌ها، اسیدهای عالی و مواد معدنی است، اظهار کرد: چوب درخت انبه در ساخت وسایل چوبی، مغز هسته آن درتهیه صابون و پوست درخت انبه در صنعت چرم سازی کاربرد دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha