• چهارشنبه / ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۱۲:۳۵
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1400022920939
  • خبرنگار : 50163

امام‌ جمعه سلطانیه:

رای انفعالی و احساسی از آسیب‌های انتخابات است

رای انفعالی و احساسی از آسیب‌های انتخابات است

ایسنا/زنجان امام‌ جمعه سلطانیه گفت: رای انفعالی و احساسی از آسیب‌های انتخابات است.

حجت‌الاسلام عمران حسینی‌نسب در گفت‌وگو با ایسنا، به مسائل انتخابات پیش روی ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی پرداخت و با اشاره به شرایط ثبت‌نام کنندگان و وظایف انتخاب‌کنندگان، اظهار کرد: کسانی که کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری می‌شوند باید معتقد به نظام اسلامی، قانون اساسی، اعتقاد توأمان به جمهوریت و اسلامیت و معتقد به ولایت‌فقیه باشند.

وی با تاسف‌انگیز خواندن ثبت‌نام افرادی که شرایط ابتدایی ریاست جمهوری را ندارند، این نابه‌سامانی را نتیجه همراهی نکردن مجریان انتخابات با ناظران آن دانست و بیان کرد: شورای نگهبان به عنوان مفسر قانون اساسی، معیارهایی برای کاندیداهای ریاست جمهوری تفسیر کرده و عده‌ای فکر کردند که این معیارها مصوبه است.

این مسئول با اضافه کردن این مطلب که کسانی که شرایط اولیه کاندیداتوری ریاست جمهوری را ندارند یا مخالف با نظام اسلامی، قانون اساسی و ولایت‌فقیه هستند، شایستگی کاندیدا شدن ندارند تا چه برسد که تایید صلاحیت شوند، ادامه داد: در هیچ جای دنیا به کسی که اصل نظام را قبول نداشته باشد، اجازه ورود به مراکز تصمیم‌گیری داده نمی‌شود.

حسینی‌نسب به وظایف سنگین و حساس انتخاب‌کنندگان اشاره کرد و با بیان اینکه کاندیداها هر کسی که باشند، این مردم هستند که آن‌ها را انتخاب می‌کنند، افزود: رأی انفعالی یا احساسی، رأی قومی، قبیله‌ای یا حزبی و رأی منفعت‌طلبانه از آسیب‌های انتخابات است.

وی با بیان اینکه اولویت اول در انتخابات، مشارکت حداکثری است و مشارکت حداکثری هم تکلیف شرعی و ملی، هم مطالبه مقام معظم رهبری و هم وصیت شهدا است، گفت: انتخاب ما باید در امتداد خون شهدا و اهداف آنان باشد.

امام جمعه سلطانیه، انتخاب فرد انقلابی و اصلح را اولویت دوم اما مهم در انتخاب برشمرد و یادآور شد: مطالعه و بررسی مواضع کاندیداها و احزاب و جریانات سیاسی حامی کاندیداها، مشورت با افراد مورد اعتماد و تأثیرناپذیری از تبلیغات کاذب را از راه‌های شناخت کاندیدای اصلح است.

حسینی‌نسب خاطرنشان کرد: دو قطبی آزادی و دیوارکشی، مذاکره و جنگ، دلار این قیمتی و آن قیمتی، یارانه زیاد و رونق اقتصادی و قحطی از تبلیغات کاذبی است که باید در مقابل آن‌‍ها مراقبت کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha