• دوشنبه / ۳ خرداد ۱۴۰۰ / ۰۸:۴۶
  • دسته‌بندی: آذربایجان غربی
  • کد خبر: 1400030301754
  • منبع : نمایندگی آذربایجان غربی

براساس تفاهم نامه منعقده از سوی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان صورت گرفت؛

واگذاری دو طرح پژوهشی حوزه مدیریت و کارآفرینی تعاونی های آذربایجان غربی به جهاددانشگاهی

واگذاری دو طرح پژوهشی حوزه مدیریت و کارآفرینی تعاونی های آذربایجان غربی به جهاددانشگاهی

ایسنا/آذربایجان غربی براساس تفاهم نامه فی مابین با اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان غربی؛ جهاددانشگاهی استان دو طرح پژوهشی و مطالعاتی حوزه مدیریت و اشتغال تعاونی های استان را  مورد مطالعه و پژوهش قرار می دهد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی آذربایجان غربی، امین رستم زاده، رئیس جهاددانشگاهی استان در پنجمین جلسه راه اندازی پژوهشکده واحد در حوزه سبز که در راستای توسعه، تمرکز و همگرایی فعالیتهای گروه های پژوهشی واحد بر اساس برنامه توسعه واحد برگزار شد، گفت: براساس تفاهم نامه منعقده فی مابین اداره کل تعاون،  کار و رفاه اجتماعی آذربایجان غربی و جهاددانشگاهی استان ۵ موضوع مورد مطالعه و پژوهش به این نهاد واگذار شده که از این تعداد، دو طرح مطالعاتی  طراحی مدل مدیریت نوآوری و بازاریابی در تعاونی های آذربایجان غربی مبتنی بر مدیریت دانش و بررسی دلایل عدم رغبت مردم به تشکیل شرکت های تعاونی و درصد پایین اشتغال بخش تعاون نسبت به بخش های دیگر استان آذربایجان غربی طی سالجاری از سوی گروه مدیریت کسب و کار جهاددانشگاهی اجرایی می شود.

وی ادامه داد: ۳ پایان نامه دانشجویی نیز با عناوین ارایه مدلی برای تعاونی روستایی ها در جهت توسعه کارآفرینی اجتماعی،  شناسایی و رتبه بندی موانع توسعه تعاونی  های محلی و  بررسی عوامل  موثر بر جذب کارآفرینان اجتماعی در تعاونی ها با استفاده از رویکرد تحلیل سلسه مراتبی توسط اساتید گروه پژوهشی مدیریت کسب و کار در مراحل پایانی است.

وی اظهار کرد: گروه پژوهشی مدیریت کسب و کار در راستای اهداف ۳ ساله در  سال ۱۴۰۰ ضمن جذب پژوهشگران و اعضای هیات علمی تخصصی برای گروه و پاره وقت از دانشگاه ارومیه و پژوهشگران متجرب در حوزه تخصصی جدید تعریف شده موفق به ارائه ۳۰ پروپوزال و عقد قرارداد از ادارات و دستگاههای اجرایی از جمله اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شده است.

رئیس جهاددانشگاهی آذربایجان غربی افزود:  این گروه در سال های گذشته تحقیقات جامعی را در حوزه بازاریابی و سرمایه های انسانی و مباحث مدیریت کشوری از جمله طرح مطالعاتی جامع "خوشه محصولات باغی سیب و انگور" انجام داده است و اخیرا با توجه به نیاز روز و خلاء موجود در بین سازمان ها و کسب و کارهای کوچک و متوسط، در موضوع توسعه پایدار سبز  را در دستور کار خود قرار داده است.

وی با اشاره به اینکه این گروه نتایج مطالعات و بر مبنای آن خدمات تخصصی خود را به سازمان ها وارگان های مختلف در راستای طراحی استراتژی های کسب وکار و مدل های مدیریتی کیفی جهت افزایش بهره وری و فعالیت در فضای رقابتی با تکیه بر مولفه های سبز و در چارچوب نظری و عملی این حوزه نوین و بکر که دنیا شتابان به این سمت در حرکت است،  ارائه می دهد، افزود: بر اساس تاکیدات معاونت پژوهشی دفتر مرکزی و تبدیل شدن واحد به قطب یک حوزه تخصصی متناسب با توانمندی پژوهشی و نرم افزاری و سخت افزاری واحد و منطقه  هدف این گروه در جهت ارزش آفرینی علمی و تخصصی افزون تر خدمات، محصولات، شیوه ها و ارتقاء راندمان با تکیه بر مدل ها و مولفه های مدیریتی سبز  ارزش آفرین و با کاهش صدمه زدن به حوزه کشاورزی و  محیط زیست و برندسازی خدمت و محصول پاک سبز با مهیا کردن بستر لازم و  ارایه تکنیک ها و راهکارها علمی و عملی مبتنی بر مطالعات و تحقیقات تخصصی در جامعه بنا شده و سعی دارد تا با ارائه راهکارها و مدل های عملیاتی مدیریتی و مشاوره بر مبنای یافته های علمی و واقعیات موضوعی در استان و کشور در هر حوزه،  مشاغل دولتی و  کسب و کار های دولتی و خصوصی  را ملزم به استفاده حداقلی از منابع تجدید ناپذیر با اتکا به نیاز سنجی های لازم و تدوین و طراحی  مدل های مدیریتی ارزش آفرین کند.

وی ادامه داد:  پیاده سازی و چکاپ کردن مدیریت سبز در کسب و کارهای خصوصی کارخانجات و ... و حتی مشاغل دولتی ضمن تحقق الگوهایی که دنیا در حال پیاده کردن آن است سبب می شود تا با پیاده کردن یافته ها و مدل های استخراجی و مشاوره های تخصیصی منبعث از آن، نتایج این خدمات تخصصی منجر به ثروت آفرینی هر چه بیشتر برای خود کسب و کارها شود.

رستم زاده ورود به زیرحوزه های گسترده،  بکر، ارزشمند و ثروت آفرین کسب وکار سبز را از برنامه های در دست اقدام این گروه عنوان و اظهار کرد: از نظر این گروه، کسب و کار سبز مجموعه ای را توصیف می کند که بر اساس مدل و مشاوره های ارائه شده گروه ضمن تامین امنیت خدمات، محصولات و مواد غذایی و بهینه سازی و ارتقاء موارد اولیه و معرفی از پروسه صفر تا صد، هیچ تاثیر منفی بر محیط زیست، اقتصاد و یا جامعه ندارد و برخلاف نظر مصطلح در عین حال موجد و موجب ارزش آفرینی از ابعاد مختلف برای سازمان ها ،کسب و کارها، جامعه، شهروندان و مخاطبان است به همین علت این گروه تلاش خواهد کرد که در حوزه شهروندی (مسئولیت اجتماعی)، نگرانی های زیست محیطی و مسائل مربوط به آن و نیز رعایت حقوق شهروندان ( ارگانیک بودن خدمت و محصول و سبز بودن خدمات و محصولات و بازاریابی...) پیشرو باشد.

رئیس جهاددانشگاهی استان اظهار کرد: با گسترش و توسعه فعالیتهای گروه مدیریت سبز جهاددانشگاهی آذربایجان غربی و اخذ مجوز پژوهشکده حوزه سبز واحد با اتکاء به گروههای تخصصی مرتبط و هم راستا در این واحد بر مبنای برنامه توسعه مصوب پیش بینی شده برای واحد امیدواریم کسب و کارها، کارخانجات و شرکتهای تولیدی استان و در مرحله بعد کشور با بهره مندی از خدمات مبتی بر پزوهش ها و مطالعات این ساختارهای پژوهشی جهاد دانشگاهی استان و کلینیک تخصصی این گروه بتوانند با شرکتهای قدرتمند حداقل در مرحله اول در بازارهای خارجی کشورهای همسایه با اتکاء به مدل های علمی و  عملی و ارزش آفرین به رقابت و تسخیر بازارهای مربوطه فوق بپردازند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.