• چهارشنبه / ۵ خرداد ۱۴۰۰ / ۰۸:۳۲
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1400030503616
  • منبع : نمایندگی خوزستان

مدیر باغبانی جهاد کشاورزی استان خبر داد

توسعه تولید "پاپایا" در گلخانه‌های خوزستان

توسعه تولید "پاپایا" در گلخانه‌های خوزستان

ایسنا/خوزستان مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان از توسعه تولید محصولات گیاهی گرمسیری جدید از جمله پاپایا در گلخانه‌های خوزستان خبر داد.

محمد حسنی‌نسب در گفت‌وگو با ایسنا، با توضیح درباره وضعیت باغات استان خوزستان، اظهار کرد: تا پایان سال ٩٨ کل سطح باغات خوزستان، ۶١ هزار و ٧٠٠ هکتار و میزان تولید محصولات باغی در این سال نیز، ٣٨٣ تن بوده است.

وی افزود: تا پایان سال ٩٩، سطح باغات خوزستان به ۶۴ هزار هکتار رسید و میزان محصولات برداشت‌شده در این سال نیز ۴۵٠ هزار تن بوده است.

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان ادامه داد: از سطوح محصولات باغبانی، حدود ٧٠٠ هکتار مربوط به گلخانه‌ها است و محصولاتی از قبیل انواع گل و گیاه زینتی، سبزیجات و صیفی‌جات، توت فرنگی و سایر محصولات گلخانه‌ای در این گلخانه‌ها تولید می‌شود.

حسنی‌نسب با اشاره به میزان محصولات تولیدشده در گلخانه‌های خوزستان، افزود: در سال ٩٩، حدود ٧٠ هزار تن محصولات خوراکی و ٣٧٠ میلیون عدد انواع شاخه گل بریده شده و گیاهان زینتی در گلخانه‌های خوزستان تولید شده است.

وی گفت: اخیرا تولید محصولات جدید گرمسیری مانند پاپایا در گلخانه‌های خوزستان به مرحله توسعه رسیده است.

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان بیان کرد: بیش از ٢٠٠ هکتار از کشت‌های گلخانه‌ای در خوزستان به تولید سبزی‌جات و صیفی‌جات اختصاص داشته است و میزان سبزی‌جات و صیفی‌جات تولیدشده در این گلخانه‌ها، ۵۵ هزار تن بوده است.

حسنی‌نسب با اشاره به شهرهای تولیدکننده محصولات گلخانه‌ای گفت: شهرهای دزفول، شوش، باغملک و شوشتر از عمده‌ترین تولیدکنندگان محصولات گلخانه‌ای در استان خوزستان هستند.

وی با اشاره به اقدامات انجام‌شده برای افزایش بهره‌وری و کاهش خسارات در تولید محصول، بیان کرد: کشت گونه‌های مقاوم در برابر گرما و خشکی هوا و ترویج و توسعه کشت در محیط‌های کنترل‌شده مانند گلخانه‌ها و سایبان‌ها از جمله اقدامات مهم در این راستا هستند.

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان با اشاره به محاسن کشت‌های گلخانه‌ای، گفت: هدایت و کشت محصولاتی مانند سبزی‌جات و صیفی‌جات به سمت گلخانه‌ها و انجام روش‌های نوین آبیاری در باغات، باعث افزایش بهره‌وری و صرفه‌جویی قابل توجهی در مصرف آب می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.