• چهارشنبه / ۵ خرداد ۱۴۰۰ / ۱۱:۱۳
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1400030503808
  • خبرنگار : 50356

پوشش ۱۰۰ درصدی خدمات گازرسانی در مناطق حاشیه شهر مشهد

پوشش ۱۰۰ درصدی خدمات گازرسانی در مناطق حاشیه شهر مشهد

ایسنا/خراسان رضوی مدیرعامل شرکت گاز خراسان رضوی گفت: محلات هدف و مناطق کمتر برخوردار شهری مشهد که در غالب طرح بازآفرینی شناخته شده است، تحت پوشش ۱۰۰ درصدی خدمات گازرسانی قرار دارد.

حسن افتخاری با اعلام این مطلب اظهار کرد: مطابق اعلام ستاد بازآفرینی استان، ۷۲ محله هدف (کمتربرخوردار) در مشهد مقدس وجود دارد و شرکت گاز تاکنون به متقاضیان واحد شرایط قانونی این مناطق ۱۰۰ درصد خدمات گازرسانی شامل ۱۴۳ هزار و ۸۸ مورد علمک گاز را ارائه کرده است.

وی با اشاره به سیاست‌های کلی نظام و تاکیدات صورت گرفته مبنی بر تسهیل در ارائه خدمات به  مناطق حاشیه شهر مشهد مقدس افزود: تاکنون گازرسانی به ۴۶۷ هزار و ۷۱۴ مشترک در مناطق هدف مشهد انجام شده که تعداد ۵۵۸۳ مورد تحت پوشش کمیته امداد یا بهزیستی به صورت رایگان از انشعاب گاز برخوردار شده‌اند.

مدیرعامل شرکت گاز استان تصریح کرد: باتوجه به رشد روزافزون جمعیتی شهر مقدس مشهد و نیاز به تقویت شبکه گازرسانی، طرح های بازآفرینی و بازنگری شبکه گازرسانی این شهر در حال اجرا بوده که در همین راستا تاکنون ۳۳ ایستگاه جدید گازرسانی اجرا و ۱۳ ایستگاه دیگر نیز در مناطق هدف مشهد در برنامه احداث می باشد . همچنین دو طرح خط تغذیه و خط انتقال تقویتی جنوب این شهر نیز در دست اقدام می باشد.

به گزارش روابط عمومی شرکت گاز خراسان رضوی، افتخاری با اشاره به اینکه جمعیت حاشیه نشین مشهد مقدس بالغ بر یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر تخمین زده می‌شود که این میزان جمعیت به تنهایی از جمعیت دوازده استان کشور بیشتر است، افزود: ۱۰۰ درصد جمعیت مناطق بازآفرینی در مشهد که دارای مجوزهای قانونی هستند گاز دارند و شرکت گاز هیچ گونه محدودیتی برای ارائه خدمات به واحدهایی که قادر به ارائه مجوزهای قانونی باشند ندارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha