• یکشنبه / ۹ خرداد ۱۴۰۰ / ۰۹:۰۸
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1400030906292
  • خبرنگار : 50246

آغاز کشت نشایی خربزه برای اولین بار در جوین

آغاز کشت نشایی خربزه برای اولین بار در جوین

ایسنا/خراسان رضوی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جوین از کشت نشایی خربزه برای اولین بار در این شهرستان خبر داد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جوین با بیان اینکه کشت نشائی خربزه برای اولین بار در شهرستان جوین در سطح دو هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان کشت شده است، افزود: کاشت خربزه  به صورت نشایی علاوه بر کاهش مصرف آب و نهاده‌های مورد نیاز باعث افزایش بهره وری منابع آب و خاک خواهد شد.

علی اکبر قارزی عنوان کرد: محور توسعه در این شهرستان در بخش کشاورزی نهادینه شده است و شهرستان جوین با دارا بودن بالغ بر ۱۲ هزار بهره بردار در این بخش نقش بسزایی در تامین امنیت غذایی دارد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جوین گفت: با توجه به اینکه کشورمان در تحریم به سر می‌برد باید با قدم گذاشتن در مسیر خودکفایی در تولید محصولات به ویژه محصولات بخش کشاورزی که  امنیت غذایی را تامین می‌کند، گام برداریم که این نیز با به‌روز سازی سیستم‌های کاشت، داشت و برداشت نیز میسر می‌شود.

بر اساس گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان جوین وی کشت جالیز را به عنوان کشت بهاره جوین عنوان کرد و افزود: خربزه معمولا در شهرستان جوین در اردیبهشت و اوایل خرداد کشت و در اواخر تیر ماه و مرداد ماه برداشت می‌شود.

همچنین مسئول تولیدات گیاهی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان جوین اظهار کرد: کشت خربزه در این شهرستان هم به صورت نشا و هم به صورت مستقیم انجام می‌شود.

مریم حمیدی راد گفت: در روش کشت مرسوم که به صورت کشت مستقیم بذر است، کشاورزان با محدودیت‌های زیادی روبه‌رو هستند و افزایش کیفیت محصول، کاهش مصرف آب، افزایش سطح زیر کشت، کاهش مصرف سموم و استفاده همزمان از روش‌های نوین آبیاری در کشاورزی از مهمترین مزایای کشت نشایی است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.