• چهارشنبه / ۲۶ خرداد ۱۴۰۰ / ۱۳:۱۵
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 1400032619393
  • خبرنگار : 30054

تشخیص کنسرو ماهی تن درجه یک در 20 ثانیه

تشخیص کنسرو ماهی تن درجه یک در 20 ثانیه

کنسرو ماهی تن درجه یک و معمولی با یکدیگر تفاوت هایی دارند که با کمی دقت می‌توان خریدی مطمئن تر داشت.

به گزارش ایسنا بنابر اعلام گروه صنایع غذایی تحفه، در زیر به بررسی تفاوت ها کنسروها می پردازیم:

نوع و شکل ظاهری ماهی :

در برخی از کنسروهای ماهی بر روی قوطی در قسمت محتویات ذکر شده است: "گوشت تکه‌ای یا تکه‌ای روشن یا فیله ماهی" ولی در بعضی دیگر نوشته شده است: ”خرده ماهی”. گروه دوم از شکل ظاهری مناسب برخوردار نیستند.

نکته مهم‌تر آن است که نوع ماهی فقط باید هوور و یا گیدر باشد و نام ماهی حتماً بر روی قوطی ذکر شده باشد. اگر نام ماهی ذکر نشده باشد یا هرچیزی به جز هوور و یا گیدر باشد احتمالا این کنسرو ماهی کیفیت خوبی ندارد.

نوع قوطی :

در کنسروهای درجه یک قوطی به صورت یک تکه و یکپارچه ساخته می‌شود ولی در کنسروهای معمولی قسمت کف و بدنه مجزاست و به هم چسبانده شده‌اند. حتی ممکن است خود استوانه بدنه هم یکپارچه نباشد. هر چه میزان درزها بیشتر باشد امکان افزایش بار میکروبی و همچنین زنگ زدگی در قوطی بیشتر شده و کیفیت محصول پایین تر می‌آید.

وجود راه ارتباطی مستقیم بین مشتری و تولید کننده :

دقت کنید که بر روی بسته بندی تلفن صدای مشتری قید شده باشد. وجود راه ارتباطی مستقیم بین مشتری و تولید کننده نشان دهنده آن است که تولیدکننده از کیفیت محصول خود مطمئن است و پاسخگوی مشتریان و مصرف کنندگان است.

گروه صنایع غذایی تحفه با اهمیت به سلامت مصرف‌کننده و ارج نهادن به مشتری‌مداری تنها از بهترین و سالم ترین ماهیان هوور و گیدر در کنسروهای ماهی با بسته بندی در قوطی های یکپارچه استفاده می‌کند. واحد صدای مشتری شرکت تحفه همواره آماده پاسخگویی به سوالات و شنیدن نظرات مصرف کنندگان گرامی می‌باشد.

انتهای رپرتاژ آگهی

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.